ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Αθλητισμός Ομαδικά 1 νοικοκυρά στους ύποπτους για κέρδη από στημένα ματς!
1 νοικοκυρά στους ύποπτους για κέρδη από στημένα ματς! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 09:41

14 ύποπτοι καιι µια νοικοκυρά, κέρδισαν ποντάροντας σε στημένα ματς!  Οι 15 κερδισµένοι παίκτες κατέθεσαν χθες στους εισαγγελείς Οικονοµικού Εγκλήµατος υποµνήµατα, αντικρούοντας τα αδικήµατα της απάτης και της νοµιµοποίησης εσόδων από εγκληµατικές δραστηριότητες (ξέπλυµα βρώµικου χρήµατος).

Το γεγονός αυτό σηµατοδοτεί το τέλος του πρώτου «ηµιχρόνου» της µεγάλης έρευνας για τα στηµένα παιχνίδια, καθώς είναι πλέον θέµα ηµερών η άσκηση των πρώτων ποινικών διώξεων.

 

Στις αρχικές τοποθετήσεις τους οι παίκτες του στοιχήµατος απέδωσαν τα κέρδη τους στη θεά Τύχη, αρνούµενοι ότι είχαν οποιαδήποτε άλλη µυστική πληροφόρηση για τους αγώνες που περιλαµβάνονταιστη λίστα της UEFA και βρίσκονται στο στόχαστρο της∆ικαιοσύνης. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι ύποπτοι είναι άνδρες, οι οποίοι προκύπτει ότι ποντάρισαν σε πέντε από τους σαράντα ελεγχόµενους αγώνες και κέρδισαν, κατά περίπτωση, από 10.000 ώς και 90.000 ευρώ.

Ανάµεσά τους είναι και µια γυναίκα, η οποία δηλώνει νοικοκυρά και φέρεται να ανήκει στο κλαµπ των κερδισµένων παικτών. Ορισµένοι µάλιστα από αυτούς, για να µην κινήσουν υποψίες,έσπαζαν το ποσό που στοιχηµάτιζαν σε µικρότερα ποσά, παίζοντας όµως πάντα στον ίδιο αγώνα.

Χαρακτηριστικότερη είναι η περίπτωση ενός παίκτη ο οποίος ποντάρισε επτά φορές διάφορα ποσά στον ίδιο αγώνα. Εκτός από τα ύποπτα δελτία που είχαν παιχτεί σε διάφορα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, οι Αρχές έχουν εντοπίσεικαι άλλα περίεργα κερδισµένα δελτία και σε άλλες τουλάχιστον πέντε µεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Τα αδικήµατα που ερευνώνται για το κοµµάτι αυτό στη βάση του οργανωµένουεγκλήµατος είναι δωροδοκία, δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσµατος αγώνα και ξέπλυµα βρώµικου χρήµατος, ενώ παράλληλα το Σ∆ΟΕ ελέγχει τα περιουσιακά στοιχεία των εµπλεκοµένων προσώπων και για το αδίκηµα της φοροδιαφυγής.

 

Πηγή: http://www.tanea.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

2.320€ το ακριβότερο εισιτήριο στους Ολυμπιακούς του 2012

2.320€ θα κοστίζει το ακριβότερο εισιτήριο στους Ολυμπιακούς του...

Περισσότερα...

5 ποδοσφαιρικά...καλλιτεχνικά ταλέντα

5 ποδοσφαιρικά...καλλιτεχνικά ταλέντα! Είναι γνωστοί στο ευρύ...

Περισσότερα...

17 προπονητές σε ... 4 χρόνια η Παναχαϊκή

17 προπονητές σε ... 4 χρόνια η Παναχαϊκή! Δεκαεπτά προπονητές σε...

Περισσότερα...

4 εκδηλώσεις «αγάπης» Ελλήνων-Τούρκων οπαδών!

4 εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων οπαδών ειδωμένες...

Περισσότερα...

5η "μεγάλη" ομάδα που υποβιβάζεται η ΑΕΚ

5η "μεγάλη" ομάδα που υποβιβάζεται η ΑΕΚ! Την Κυριακή το βράδυ...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση