ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Αθλητισμός Ομαδικά 180 εκατ. ευρώ για χορηγό στην ''αμόλυντη'' της Μπάρτσα!
180 εκατ. ευρώ για χορηγό στην ''αμόλυντη'' της Μπάρτσα! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 07:26

180 εκατ. ευρώ για χορηγό στην ''αμόλυντη'' της Μπάρτσα! Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» την πόρτα και της Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί ψάχνουν τρόπους για να ανακάμψει σε αυτό το τομέα ο σύλλογος.

Έτσι, θα βάλουν χορηγό στη φανέλα τους, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από 111 χρόνια ιστορίας της ομάδας! Η επικείμενη συμφωνία με την εταιρία «Qatar Foundation» (σ.σ.: ιδρύθηκε το 1995 από τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Τανί και προωθεί την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη) θα επιφέρει στην Μπαρτσελόνα 30 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, ενώ στο σύνολο θα βάλει στα ταμεία της 180 εκατ. ευρώ, αφού οι δύο πλευρές θα υπογράψουν για έξι χρόνια (έως το 2016).

Η χορηγία θα είναι συμβατή με τη «Unicef» και το λογότυπο θα συνεχίσει να βρίσκεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ θα έχει προτεραιότητα στην προβολή, αν δεν βρεθεί τρόπος να συνυπάρξουν και τα δύο logo. Οι Καταλανοί θα εξακολουθήσουν να πληρώνουν με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο τον οργανισμό, ο οποίος καταλαμβάνει και το 2% των εσόδων του συλλόγου.

Πάντως, στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες, κάτι που γνωρίζει ο Σάντρο Ροσέλ. Οι οπαδοί των Καταλανών αποκαλούν τη φανέλα τους «αμόλυντη», όμως, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, καθώς υπάρχει μεγάλο έλλειμμα, ενώ ήδη έχουν πάρει δάνειο 150 εκατ. ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσουν στην πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Πηγή: http://www.sportdog.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

200 η απόδοση αν η Εθνική κατακτήσει Μουντιάλ!

200 φορές τα χρήματα που εχει στοιχηματίσει, θα πάρει όποιος...

Περισσότερα...

6η φορά Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός!

6η φορά Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός!   Πρωταθλητής...

Περισσότερα...

9 ήττες σε 9 παιχνίδια στο ''Νησί''

9 ήττες σε 9 παιχνίδια στο ''Νησί''!Για δέκατη φορά στην ευρωπαϊκή...

Περισσότερα...

2.161 χλμ με ένα ρεζερβουάρ

2.161 χλμ με ένα ρεζερβουάρ! Δύο Νορβηγοί, ο Knut Withil και ο Henrik Borchgervink...

Περισσότερα...

4 πίστες του πρωταθλήματος της Formula 1

4 ?????? ??? ????????????? ??? Formula 1! ?????? ????? -????????? ???????????- ?? ??????? ??? ?? ???????????? ????? ???...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση