ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Αθλητισμός Ομαδικά 13 εκατομμύρια ευρώ πριμ αν η Εθνική κατακτήσει το Μουντιάλ!
13 εκατομμύρια ευρώ πριμ αν η Εθνική κατακτήσει το Μουντιάλ! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 09:54

13 εκατομμύρια ευρώ συνολικά (565.000 ευρώ έκαστος) θα βάλουν στους λογαριασμούς τους οι διεθνείς μας σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ!

Το ποσό αυτό, τους θέτει στη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα με τα πριμ για την κατάκτηση του Μουντιάλ! Στη στρογγυλή θεά φαίνεται ότι εναποθέτουν τις ελπίδες ανύψωσης του καταρρακωμένου ηθικού των πολιτών τους οι υπερχρεωμένες χώρες. Πρώτη είναι η Ισπανία, η οποία αν και η ανεργία της καταγράφεται στο 20% και το δημοσιονομικό της έλλειμμα είναι τεράστιο, υποσχέθηκε στους 23 διεθνείς της από 600.000 ευρώ για την κατάκτηση του τίτλου.

Βέβαια, για την Ελλάδα, η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, έτσι η ΕΠΟ υποσχέθηκε να δώσει στους έλληνες διεθνείς το ήμισυ των 6 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει από τη FΙFΑ για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Τουτέστιν από 120.000 ευρώ στον καθένα. Ακόμα 22.000 ευρώ στο λογαριασμό κάθε ποδοσφαιριστή θα προστεθεί  αν η Εθνική προκριθεί στις «16». Υπενθυμίζεται ότι για την κατάκτηση του Εuro 2004 οι έλληνες διεθνείς είχαν εισπράξει από 1 εκατ. ευρώ.

Στην περιβόητη λίστα των πριμ, φιγουράρει και η Αργεντινή, η οποία αν και η οικονομική κατάστασή της δεν είναι για σεμινάριο, αυτό δεν εμπόδισε την εθνική ομοσπονδία της χώρας να υποσχεθεί στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της πριμ 510.000 ευρώ στον καθένα σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου. Η  Βραζιλία έχει τάξει πριμ 180.000 ευρώ και η φτωχή Νιγηρία, η οποία είναι αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των ομίλων, μόλις 20.000 ευρώ.

Πηγή: http://www.tovima.gr/...

 

 

Δείτε ακόμα...

200 ύποπτα ματς περίπου στην Ιταλία

200 ύποπτα ματς περίπου στην Ιταλία! Συνολικά 200 ποδοσφαιρικούς...

Περισσότερα...

200 εκατ. ευρώ για Ρονάλντο η Σίτι!

200 εκατ. ευρώ για Ρονάλντο η Σίτι! Με αφορμή την κρίση στις σχέσεις...

Περισσότερα...

20 υποψηφιότητες για τον κορυφαίο αθλητή/ρια

20 υποψηφιότητες για τον κορυφαίο αθλητή/ρια! Γνωστοί είναι πλέον...

Περισσότερα...

2 εκ. δολάρια για ένα Tucker Torpedo

2 εκ. δολάρια για ένα Tucker Torpedo!   Η κορυφαία πώληση στη...

Περισσότερα...

18 χρόνια χωρίς τον Ντράζεν Πέτροβιτς

18 χρόνια χωρίς τον Ντράζεν Πέτροβιτς Δεκαοχτώ χρόνια συμπλήρωσε...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση