ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Αθλητισμός Ατομικά 1:03.29 ο χρόνος στα 10 χλμ για τον πρωθυπουργό!
1:03.29 ο χρόνος στα 10 χλμ για τον πρωθυπουργό! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 11:07

1:03.29 ο χρόνος για τον πρωθυπουργό! Με μαύρη φόρμα και με ακουστικά στα αυτιά, ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στην πρώτη γραμμή του λαϊκού αγώνα δρόμου 10.000 μ. που έγινε παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα, έχοντας κοντά του τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και πιο πίσω την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στον τερματισμό μαζί με τον κ. Δρούτσα, ο οποίος τερμάτισε ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ο χρόνος του κ. Παπανδρέου μετρήθηκε ταχύτερος από αυτόν του υπουργού (1:03.29 δόθηκε χρόνος στον κ. Παπανδρέου και 1:04.35 στον κ. Δρούτσα, ενώ η κ. Μπιρμπίλη τερμάτισε σε 1:06.20). Ο κ. Δρούτσας, πάντως, εισέπραξε ένα φιλί από τη σύζυγό του Θεοφανία, που και αυτή μετείχε στον αγώνα των 10.000 μ., ενώ από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου άρχισε τις διατάσεις και προσπαθούσε να χαλαρώσει από την κούρσα που έκανε.

Μετά τις διατάσεις ο πρωθυπουργός προχώρησε και σε δηλώσεις, κάνοντας ένα συσχετισμό του φετινού μαραθωνίου με το? «μαραθώνιο» που περνά η χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Παπανδρέου είχε τρέξει και στο παρελθόν (2004) στην ίδια κούρσα, καθώς είναι λάτρης του αθλητισμού και της εκγύμνασης. Γυμνάζεται αρκετά και αυτό φάνηκε και χθες στο Καλλιμάρμαρο, όπου όταν τερμάτισε έκανε τις απαραίτητες ασκήσεις και ένα χαλάρωμα για να αποφύγει τυχόν μικροτραυματισμούς μετά το τέλος της κούρσας του.

Η παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στον λαϊκό αγώνα δρόμου ήταν από τα αξιοσημείωτα του μαραθωνίου, όπως και η παρουσία της Τίνας Μπιρμπίλη.

 

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

4,8 βαθμοί Κελσίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010

4,8 βαθμοί Κελσίου είναι η μέση θερμοκρασία το μήνα Φεβρουάριο στο...

Περισσότερα...

10 παγκόσμιους τίτλους πυγμαχίας ο ''Pac Man''!

10 παγκόσμιους τίτλους πυγμαχίας ο ''Pac Man''!   Στα 32 του χρόνια, ο...

Περισσότερα...

8 μεγάλες στιγμές απο τα ντέρμπι Πάοκ-Άρη

8 ??????? ??????? ??? ?? ??????? ????-???! ???? ??? ???? ????????????? ?? ???? ???? ?? ??? ??????? ??? ???? ???????...

Περισσότερα...

100 χρονών παππούς μαραθωνοδρόμος!

100 χρονών παππούς μαραθωνοδρόμος! Έχει κλείσει έναν αιώνα ζωής...

Περισσότερα...

380 στημένα ματς στη λίστα της Europol!

380 στημένα ματς στη λίστα της Europol! Στοιχεία για τουλάχιστον 380...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση