ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Συνήθειες 6 Συμβουλές για οικονομικές διακοπές
6 Συμβουλές για οικονομικές διακοπές
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 09:54

???????? ??????? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??? ?? ?????????, ????? ?? ??????? ???? ??????????? ??????????? ???? ???????????? ??? ?? ?????? ???.

  • Αποφύγετε τις κεντρικές οδούς του νησιού για οποιαδήποτε αγορά ή παροχή υπηρεσιών. Είναι κανόνας απαράβατος αυτός, τα καταστήματα που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού να είναι ακριβότερα κατά μεγάλο ποσοστό σε σχέση μ' αυτά που βρίσκονται στα στενά.
  • Αν είστε λάτρης της πολύωρης παραμονής στην παραλία και χρειάζεστε ομπρέλα, καλύτερο είναι να αγοράσετε μία από ένα κατάστημα και δύο πτυσσόμενες καρέκλες παρά να υποβάλλεστε στο καθημερινό «χαράτσι» της πληρωμής για μια ομπρέλα και ξαπλώστρα στις οργανωμένες παραλίες.
  • Στην ίδια λογική, επειδή η παραμονή στην παραλία απαιτεί... καταλάγιασμα του στομαχιού, φροντίστε να φτιάξετε μόνοι σας τον καφέ ή το σάντουιτς που θα σας... συντροφεύσουν.
  • Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Μπορείτε να γεμίσετε τις ημέρες και τα βράδια σας με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δωρεάν ή έχουν συμβολική τιμή εισιτηρίου.
  • Λίγες μπύρες σ' έναν κουβά γεμάτο με παγάκια (αν όχι εκεί που σκάει το κύμα) και μια κιθάρα μπορούν να σας κάνουν να περάσετε καλύτερα απ' ότι στο πιο «μοδάτο» κλαμπ του νησιού.
  • Φροντίστε να αποκτήσετε καλές σχέσεις με κάποιους από τους ντόπιους, συνήθως ανθρώπους που συναντάτε κάθε μέρα (φούρνος, πρακτορείο τύπου για την εφημερίδα σας κτλ.). Μη διστάσετε να ρωτήσετε πού πάνε οι ντόπιοι για μπάνιο, για φαγητό, για διασκέδαση κτλ.
Πηγή: http://www.flowmagazine.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

22 Πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν το λέμε)

22 Πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν το λέμε)! Υπάρχουν κάποια...

Περισσότερα...

55 χρόνια από το θάνατο του Τζέημς Ντην

55 χρόνια από το θάνατο του Τζέημς Ντην. στο τροχαίο δυστύχημα με...

Περισσότερα...

1.650.000 ευρώ επενδύσεις αναβαθμίζουν το Σούνιο

1.650.000 ευρώ επενδύσεις αναβαθμίζουν το Σούνιο! Το Σούνιο, ένας ...

Περισσότερα...

98 χρόνια πριν βυθίστηκε ο Τιτανικός.

98 χρόνια πριν, στις 14 Απριλίου του 1912, βυθίστηκε συγκρουόμενος με...

Περισσότερα...

7 νέα φυσικά θαύματα του κόσμου!

7 νέα φυσικά θαύματα του κόσμου! Ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr