ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Συνήθειες 6 Συμβουλές για οικονομικές διακοπές
6 Συμβουλές για οικονομικές διακοπές
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 09:54

???????? ??????? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??? ?? ?????????, ????? ?? ??????? ???? ??????????? ??????????? ???? ???????????? ??? ?? ?????? ???.

  • Αποφύγετε τις κεντρικές οδούς του νησιού για οποιαδήποτε αγορά ή παροχή υπηρεσιών. Είναι κανόνας απαράβατος αυτός, τα καταστήματα που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού να είναι ακριβότερα κατά μεγάλο ποσοστό σε σχέση μ' αυτά που βρίσκονται στα στενά.
  • Αν είστε λάτρης της πολύωρης παραμονής στην παραλία και χρειάζεστε ομπρέλα, καλύτερο είναι να αγοράσετε μία από ένα κατάστημα και δύο πτυσσόμενες καρέκλες παρά να υποβάλλεστε στο καθημερινό «χαράτσι» της πληρωμής για μια ομπρέλα και ξαπλώστρα στις οργανωμένες παραλίες.
  • Στην ίδια λογική, επειδή η παραμονή στην παραλία απαιτεί... καταλάγιασμα του στομαχιού, φροντίστε να φτιάξετε μόνοι σας τον καφέ ή το σάντουιτς που θα σας... συντροφεύσουν.
  • Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Μπορείτε να γεμίσετε τις ημέρες και τα βράδια σας με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δωρεάν ή έχουν συμβολική τιμή εισιτηρίου.
  • Λίγες μπύρες σ' έναν κουβά γεμάτο με παγάκια (αν όχι εκεί που σκάει το κύμα) και μια κιθάρα μπορούν να σας κάνουν να περάσετε καλύτερα απ' ότι στο πιο «μοδάτο» κλαμπ του νησιού.
  • Φροντίστε να αποκτήσετε καλές σχέσεις με κάποιους από τους ντόπιους, συνήθως ανθρώπους που συναντάτε κάθε μέρα (φούρνος, πρακτορείο τύπου για την εφημερίδα σας κτλ.). Μη διστάσετε να ρωτήσετε πού πάνε οι ντόπιοι για μπάνιο, για φαγητό, για διασκέδαση κτλ.
Πηγή: http://www.flowmagazine.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

1 δάκρυ για τα θύματα της Τιενανμέν

1 δάκρυ για τα θύματα της Τιενανμέν καθώς με δάκρυα στα μάτια...

Περισσότερα...

1ο σε επισκεψιμότητα το Λούβρο για το 2012!

1ο σε επισκεψιμότητα το Λούβρο για το 2012! Το Μουσείο του Λούβρου...

Περισσότερα...

378 έργα πολιτισμού βρήκαν το ΕΣΠΑ τους

378 έργα πολιτισμού βρήκαν το ΕΣΠΑ τους! «Εργα του υπουργείου...

Περισσότερα...

2.800 έτη η ηλικία άγνωστης γλώσσας

2.800 έτη η ηλικία άγνωστης γλώσσας! Μια άγνωστη ώς σήμερα γλώσσα...

Περισσότερα...

5 διατροφικές συμβουλές ενόψει καλοκαιριού

5 διατροφικές συμβουλές ενόψει καλοκαιριού. Απευθυνθήκαμε σε...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr