ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Άλλα 1η η Θεσσαλονίκη στο διαγωνισμό Νεολαίας Ευρώπης!
1η η Θεσσαλονίκη στο διαγωνισμό Νεολαίας Ευρώπης! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Doritaki   
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 09:25

1? ? ??????????? ??? ?????????? ???????? ???????! «????????? ?????????? ????????» ??? ?? ???? 2014 ??????????? ? ??????????? ???? ??????? ??? ???????????, ??? ??????????? ?????????? ??????????? ???????? ??? ?? 2012, ??? ??????? ??? ???????????? ?????????? ?????? ???????? ??? ?????????? ??? ??? ?????. ?? ????? ??? ?????? ??? ????????????? ???? ?? ???????? ??? ?? ??????? ??? ??????.

"Η Θεσσαλονίκη έχτισε το ισχυρότερο πρόγραμμα με βαθιές και δημιουργικές ιδέες\", δήλωσε ο Peter Matjasic, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας.Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να προετοιμαστεί κι αυτή η προετοιμασία θα πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα - κάτι που το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας προσβλέπει σε στενή παρακολούθηση και σχετική συνεργασία" κατέληξε ο Peter Matjasic.

Σύμφωνα με τον πίνακα των νομικών που αποφάσισαν να βραβεύσουν τη Θεσσαλονίκη, η πόλη έδειξε τη θέλησή της στη δημιουργία βιώσιμων σχεδίων, για μία σειρά από δραστηριότητες, που με βάση τις υφιστάμενες δομές, οι νέοι της πόλης καλούνται να φέρουν εις πέρας. Τα θέματα αυτών των δραστηριοτήτων θα είναι πολιτιστικά, κοινωνικά και οικονομικά και θα αφορούν τη Θεσσαλονίκη.

Την πρόταση που έφερε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε αντιπροσωπεία του δήμου, στην οποία συμμετέχουν η αντιδήμαρχος νεότητας, αθλητισμού και εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου, ο πρόεδρος της ομάδας εργασίας του προγράμματος «Θεσσαλονίκη υποψήφια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ελευθεριάδης, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Άννα Ευθυμίου και το μέλος της ομάδας εργασίας εκπρόσωπος του Unesco Youth Club Θεσσαλονίκης Μπάμπης Παπαϊωάννου.

Τα τελευταία χρόνια το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας βράβευσε τις πόλεις Τορίνο (Ιταλία 2010), Αμβέρσα (Βέλγιο 2011), Μπράγκα (Πορτογαλία 2012) και Μάριμπορ (Σλοβενία 2013).

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

5 συμβουλές για τις κρατήσεις σε δωμάτιο ή ξενοδοχείο

Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι μηχανές αναζήτησης...

Περισσότερα...

45.000 ευρώ πουλήθηκε η καρικατούρα του Τζον Λένον

45.000 ευρώ πουλήθηκε η καρικατούρα του Τζον Λένον την οποία...

Περισσότερα...

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την σοκολάτα

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την σοκολάτα! Μάθετε μερικά...

Περισσότερα...

240 χρόνια μετά ταξιδεύει ο πρώτος Τιτσιάνο

240 χρόνια μετά ταξιδεύει  ο πρώτος Τιτσιάνο! Διαβατήριο βγάζει...

Περισσότερα...

8 από τα πιο ακριβά φαγητά του κόσμου

8 από τα  πιο ακριβά φαγητά του κόσμου! Θα μου πείτε: Τέτοια ώρα,...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση