ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Κοινωνικές Τάσεις 12-14% τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας!
12-14% τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 11:38

12-14% τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο κέντρο! Αυτή η σημαντική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής καταγράφεται από τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοκητικών εκλογών.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, είναι πλέον μέλος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων μετά τη συγκέντρωση ποσοστού μεγαλύτερου του 5% από τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». Στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα (Πατήσια, Πλατεία Αττικής, Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη), μάλιστα, ο συνδυασμός υπολογίζεται ότι συγκεντρώνει 12-14%.

Το αποτέλεσμα αποδίδεται  εν μέρει στην αποχή, καθώς  οι απέχοντες είναι άνθρωποι απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα. Το εκλογικό ποσοστό θα ενθαρρύνει σίγουρα τους ακροδεξιούς να χρησιμοποιήσουν τη βία ακόμα περισσότερο ως μέθοδο για να δηλητηριάσουν την ατμόσφαιρα στην περιοχή εναντίον των μεταναστών και όσων έχουν άλλες απόψεις για να καταργούν de facto το Σύνταγμα καταλαμβάνοντας δημόσιους χώρους, για να προπηλακίζουν και να τρομοκρατούν.

Πάντως, ίσως η επίσημη εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο, λειτουργήσει τελικά σε βάρος τους γιατί δε θα μπορούν να κρύβονται, να κρύβουν τις μεθόδους τους, τις απόψεις τους, το αδιέξοδο πρόγραμμά τους

Καταγγελίες υπάρχουν και για τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία υποβάθμισαν το φασιστικό κίνδυνο και δεν προσπάθησαν να αναδείξουν ότι εδώ εκτελείται κατάργηση του Συντάγματος και ότι το παρακράτος βασιλεύει.

 

Πηγή: http://tvxs.gr/news...

 

Δείτε ακόμα...

10 υγιεινές τροφές για να διώξετε το άγχος

10 ???????? ?????? ??? ?? ??????? ?? ?????!??????, ?????, ???????; ???? ?? ??????????? ???????? ??? ? ????????? ??????...

Περισσότερα...

93.000 διαγωνιζόμενοι στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2010

93.000 μαθητές θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις το 2010.   Με το...

Περισσότερα...

5 διατροφικές συμβουλές ενόψει καλοκαιριού

5 διατροφικές συμβουλές ενόψει καλοκαιριού. Απευθυνθήκαμε σε...

Περισσότερα...

55 χρόνια από το θάνατο του Τζέημς Ντην

55 χρόνια από το θάνατο του Τζέημς Ντην. στο τροχαίο δυστύχημα με...

Περισσότερα...

5 υγιεινές συνήθειες που τελικά δε σου κάνουν και τόσο καλό

5 υγιεινές συνήθειες που τελικά δε σου κάνουν και τόσο καλό!...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση