ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Κοινωνικές Επιστήμες 5 σημάδια που... μαρτυρούν τα ψέματα των αντρών!
5 σημάδια που... μαρτυρούν τα ψέματα των αντρών! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Kelly   
Σάββατο, 02 Απριλίου 2011 02:00

5 ??????? ???... ????????? ?? ?????? ??? ?????? ??? ??? ?? ???????????? ???????? ????? ?? ???? ?? ?? ??????????! ?? ??????????, ??????, ??? ????? ?????? ??? ??????????? ?? ???? ??? ????...

1. Καθώς μαζεύεσαι έτοιμος να πεις το ψέμα, ο εγκέφαλός σου στροβιλίζεται σε μια τρέλα δραστηριοτήτων. Επιπλέον αίμα καταλήγει στην πρόσθια έλικα του προσαγωγίου -την περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ανάλυση των συγκρούσεων που συμβαίνουν στο συνειδητό σου- γεμίζοντάς τη με ψέμα. Ο ιππόκαμπος -που έχει την αποστολή της οπτικοποίησης κάθε θεωρητικής σκέψης- βοηθά στο να μεγεθυνθεί η όλη κατάσταση. Την επόμενη φορά που θα μπλέξεις στην κίνηση, βγάλε ένα σακουλάκι με φιστίκια ή άλλους ξηρούς καρπούς και φάε λίγα: έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, που σε βοηθά να σκέφτεσαι καλύτερα και ταχύτερα.

2. Πάντα όταν λες ψέματα, τα μάτια σου σε προδίδουν. Καθώς η κοπέλα σου τα ψάχνει για να μιλήσουν, εκείνα πάντοτε είναι πρόθυμα να της πουν όλη την αλήθεια. Αρχίζουν να περιπλανιούνται πέρα-δώθε καθώς εκείνη ψάχνει να βρει τις όχι-και-τόσο-καλά-κρυμμένες ενδείξεις στο πρόσωπό σου. Καθώς υπερασπίζεις τον εαυτό σου ρίχνεις μια κλεφτή ματιά στα αριστερά. Εκείνη τη στιγμή ο ιππόκαμπος οπτικοποιεί ένα δρόμο προς την έξοδο από το στρίμωγμά σου. Κράτα όσο περισσότερο μπορείς το βλέμμα σου επικεντρωμένο στο δικό της και αντιμετώπισε τη στα ίσα. Βάλε όλες αυτές τις πληροφορίες στο δικό σου μυαλό, ώστε να εντοπίζεις εσύ τους ψεύτες γύρω σου.

3. Ενώ ο εγκέφαλός σου είναι απασχολημένος προσπαθώντας να σκεφτεί κάποια δικαιολογία, το στόμα σου πρέπει να αμυνθεί, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει δεν είναι τίποτε παραπάνω από να μουρμουρίζει. Οταν τελικά σκεφτείς τι να πεις, σου βγαίνουν όλα μονομιάς, καθώς βιάζεσαι να αποδείξεις την αθωότητά σου, κι έτσι καταλήγεις να ξεστομίζεις δεκαπέντε συλλαβές για μια τρισύλλαβη λέξη και οκτώ συνεχόμενα φωνήεντα. Την ίδια στιγμή προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της υιοθετώντας έναν συγκαταβατικό τόνο και ανεβάζοντας την έκταση της φωνής σου κατά μία ή δύο οκτάβες.

4. Οχι μόνο δεν τη βλέπεις, αλλά δεν μπορείς καν να στρέψεις το πρόσωπό σου σε αυτήν. Καθώς αρχίζεις να τη γεμίζεις με παραμύθια -για το πώς το ποτό στο μπαρ και τα μπουζούκια στη συνέχεια δεν ήταν τίποτε λιγότερο από ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού- στρέφεις το σώμα σου μακριά της. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο από μία αμυντική χειρονομία, καθώς η ανησυχία σου σε οδηγεί να προστατέψεις τα ζωτικά όργανά σου ακόμα κι αν δεν υπάρχει φυσική απειλή. Την επόμενη φορά που το αφεντικό σου θα μιλάει για προαγωγές, ρώτα τον για τα σχέδιά του ενώ θα στέκεσαι ακριβώς απέναντί του. Αν γυρίσει το σώμα του, ίσως είναι ώρα να ψάξεις κάπου αλλού.

5. Μετά από 20 λεπτά ανάκρισης, τα πόδια σου θέλουν να αρχίσουν να τρέχουν. Ξεκινούν κάνοντας ένα ελαφρύ χτύπημα στο έδαφος για να αποβάλουν την ένταση. Οταν δεν λειτουργήσει, η αντίδρασή σου στο φόβο επιστρέφει χωρίς χώρο για να ξεφύγεις ή να κρυφτείς. Πρέπει να συμβιβαστείς απλώς με το να αλλάζεις πόδι συνεχώς. Οταν χρησιμοποιείς αυτήν την κίνηση για να εντοπίσεις κάποιον που λέει ψέματα, θυμήσου ότι η νευρική κίνηση ενός δάχτυλου ή ενός ποδιού μπορεί απλώς να είναι σημάδι νευρικότητας - αν ρίχνουν και ματιά στην πόρτα την ίδια στιγμή ψάχνουν για κρυφή έξοδο κινδύνου.

Πηγή: http://www.menshealth.gr...

 

Δείτε ακόμα...

10,2 εκατ. ευρώ για 287 νέες εντάξεις στη δράση digi-retail

10,2 εκατ. ευρώ για 287 νέες εντάξεις στη δράση digi-retail! Η Κοινωνία...

Περισσότερα...

21 «έξυπνες» πόλεις, μια εκ των οποίων το Ηράκλειο!

21 «έξυπνες» πόλεις, μια εκ των οποίων το Ηράκλειο! Ο οργανισμός...

Περισσότερα...

70 εκ. δολάρια πλήρωσε η Yahoo για στέλεχος της Google

70 εκ. δολάρια πλήρωσε η Yahoo για στέλεχος της Google! Περισσότερα από 70...

Περισσότερα...

2 νέες εφαρμογές εικόνας και βίντεο στο Twitter!

??? ????????? ?????????? ??????? ??? ?????? ??? tweets ?? ??????? ?? ?????????????? ?? ??????? ??? ????????? Twitter...

Περισσότερα...

40 χρoνών και άνω το καλύτερο σεξ! περίμενε...

40 χρoνών και άνω το καλύτερο σεξ! Oλοι όσοι μελαγχολούν με τη σκέψη...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση