ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Κοινωνικές Επιστήμες 2 λόγοι που κάνουν τις γυναίκες να λένε όχι στο σεξ
2 λόγοι που κάνουν τις γυναίκες να λένε όχι στο σεξ Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Markos   
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011 10:55

2 λόγους που κάνουν τις γυναίκες να λένε όχι στο σεξ αποκάλυψαν πρόσφατες έρευνες!

Για λόγους εμφάνισης

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες αισθάνονται τόσο άσχημα με το βάρος τους, που αποφεύγουν τη σεξουαλική επαφή με το σύντροφό τους. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια νέα έρευνα. Περίπου το 52 % των γυναικών δήλωσαν ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης στο σώμα τους δεν τις επιτρέπει να αισθανθούν άνετα στο κρεβάτι.

Οι ειδικοί σχολίασαν ότι η δημοσκόπηση έδειξε ότι πολλές γυναίκες υποφέρουν από ένα συνδυασμό εξωπραγματικών προσδοκιών για την εμφάνισή τους και μιας όλο και πιο πολυάσχολης ζωής και προειδοποίησαν ότι όλο αυτό ήταν αναπόφευκτο να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις τους.

Η έρευνα με τίτλο ‘’Sex In The Nation’’, που έγινε σε 4.000 άτομα, διαπίστωσε ότι το 29 % των γυναικών ανέφεραν το γεγονός ότι ένιωθαν χοντρές ως λόγο για την αποφυγή του σεξ, με ένα επιπλέον 23 % να ενοχοποιούν την αμηχανία τους για την εικόνα του σώματός τους.  Τα ποσοστά για τους άνδρες, που πήραν μέρος στη μελέτη, ήταν 8 % και 11 %, αντίστοιχα.

Λόγω ύπνου...

«Ο σύζυγός μου έλειπε επαγγελματικό ταξίδι την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας με μόνη μου για έξι ημέρες, που έπρεπε να φροντίσω τα παιδιά, για το νοικοκυριό και φυσικά να πηγαίνω και στο γραφείο.

Την πρώτη νύχτα που ήταν μακριά, ξάπλωσα στο κρεβάτι, εξαντλημένη μετά από άλλη μια κουραστική μέρα και καθώς το κεφάλι μου βυθίστηκε στη μαξιλάρι και αισθάνθηκα να παρασύρομαι σε έναν παραδεισένιο ύπνο, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ευτυχώς που δεν πρέπει να κάνω και σεξ τώρα. Μπορώ να πάω κατευθείαν για ύπνο.»

Η περίπτωση της γυναίκας αυτής απεικονίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, που μετά από μια κουραστική μέρα με επαγγελματικά καθήκοντα, δουλειές του σπιτιού και οικογενειακές υποχρεώσεις το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι ο ύπνος και σίγουρα όχι το σεξ.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια πρόσφατη έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ενώ το μυαλό των γυναικών είναι πρόθυμο για σεξ, το κορμί δεν ανταποκρίνεται λόγω εξάντλησης με αποτέλεσμα το μόνο που λαχταρούν να είναι λίγες παραπάνω ώρες ύπνου.

Πηγή: www.men24.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

9,9mm το λεπτότερο laptop στον κόσμο

9,9mm έχει μόλις πάχος και ζυγίζει 1,44kg ο Adamo XPS, ο λεπτότερος φορητός...

Περισσότερα...

4 social network για ''λίγους''

4 social network για ''λίγους''! Νομίζατε ότι στα social networks δε χωρούν...

Περισσότερα...

15 τρόποι για να αποτρέψετε τα παιδικά ατυχήματα

15 τρόποι για να αποτρέψετε τα παιδικά ατυχήματα! Τα παιδικά...

Περισσότερα...

1 second κάθε 100 εκατ.χρόνια χάνει το ακριβέστερο ρολόι

1 second κάθε 100 εκατ.χρόνια χάνει το ακριβέστερο ρολόι! Επιστήμονες...

Περισσότερα...

5-10% περίπου των γυναικών πάσχει από αμηνόρροια.

5 - 10% των γυναικών πάσχει από αμηνόρροια, δηλαδή διακοπη της...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr