ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Υγεία 6 μύθοι και αλήθειες για το σέξ...
6 μύθοι και αλήθειες για το σέξ... Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Emmanouela g   
Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 20:48

6 μύθοι και αλήθειες για το σέξ με μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζονται στη συνέχεια:

  1. Όσο μακρύτερο είναι το όπλο σου τόσο μεγαλύτερη η απόλαυσή της. Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το ρητό που υποστηρίζει ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο έχει βάση. Το ίδιο ισχύει και για την άποψη ότι, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι, μπορείς να της προσφέρεις ικανοποίηση στο μάξιμουμ.
  2. Αν παραλείψεις τα προκαταρκτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει. Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Πάνω στο σεξ, το μυαλό της έχει μεγαλύτερη δύναμη από το σώμα της. Γι' αυτό και ο Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First, σου επισημαίνει: «Πριν από όλα, φρόντισε να τη διεγείρεις εγκεφαλικά». Ενα πρόστυχο βλέμμα ή μία φράση που θα ψιθυρίσεις στο αυτί της, ίσως την προθερμάνουν καλύτερα κι από 10 λεπτά προκαταρκτικών.
  3. Εκείνη σπανίως σκέφτεται το σεξ, ενώ εσένα σου περνάει από το μυαλό κάθε 7 δευτερόλεπτα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα του Kinsey Institute, το ποσοστό των γυναικών που σκέφτεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είναι μόνο 14%. Στον αντίποδα βρίσκεται ένα 19%, που όχι μόνο το σκέφτεται κάθε μέρα, αλλά κάνει επανειλημμένες σεξουαλικές σκέψεις. Το 67% των γυναικών σκέφτεται το σεξ αρκετές φορές στη διάρκεια της εβδομάδας. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τους άντρες είναι 4%, 43% και 54% αντίστοιχα. Παρόλο λοιπόν που δεν ισχύει ούτε το δικό σου αστρονομικό ρεκόρ των 7 δευτερολέπτων, αν την πετύχεις να κρυφογελάει, ενώ παρακολουθεί την αγαπημένη της δραματική σειρά στην τηλεόραση, δοκίμασε την τύχη σου. Ξεκίνα δίνοντας ένα φιλί και κόψε αντιδράσεις για τη συνέχεια.
  4. Αν το κάνετε στο νερό, δεν κινδυνεύει να μείνει έγκυος. Η ΑΛΗΘΕΙΑ:Μπορεί το ζεστό νερό (βλ. χαμάμ, τζακούζι και σία) να σκοτώνει αρκετούς από τους ζωηρούς κολυμβητές σου, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης
  5. Για να την κάνεις τούρμπο στο κρεβάτι, αρκεί να της κάνεις το τραπέζι με στρείδια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Μπορεί να σου το εκμυστηρεύτηκε ο παππούς σου ή να το άκουσες κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, όπως λέει ο Pryor «δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα, που να επιβεβαιώνει ότι τα στρείδια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν εκπληκτικά ως placebo». Οπότε, αν σου έχει πει ότι, με το που τρώει στρείδια, μύδια και τα συναφή, την πιάνει η όρεξη, μην της αποκαλύψεις την αλήθεια. Στρώσε τραπέζι για δύο και προετοιμάσου -αφού φάει- να πάρει πακέτο το επιδόρπιο στο κρεβάτι.
  6. Αν κάνεις τακτικά self-service, καταλήγεις -αντί για το κρεβάτι της- στον καναπέ του οφθαλμίατρου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ: «Το σόλο παιχνίδι είναι απαραίτητο για την υγεία σου όσο και το βούρτσισμα των δοντιών σου» τονίζει η κλινική σεξολόγος Gloria Brame. Μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις καρκίνο προστάτη, ενώ χαλαρώνεις και βοηθάς στην ομαλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων σου. Μία άλλη πτυχή της σόλο καριέρας είναι ότι δίνει τη λύση κι αν είσαι πρόωρος, καθώς σε κάνει να καταρρίπτεις παλιά ρεκόρ σου. Αντί να σταματήσεις εσύ το σπορ, μύησε εκείνη στα μυστικά του. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις πώς παίζει στην έδρα της και θα προσφέρεις στο μέλλον ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις.
Πηγή: www.menshealth.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

8 μετάλλια σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς ένας Έλληνας!

8 μετάλλια σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς ένας Έλληνας! Πρόκειται...

Περισσότερα...

15 τσιγάρα είναι αρκετά για τη βλάβη των γονιδίων...

15 τσιγάρα είναι αρκετά για να βλάψουν τα γονίδια προκαλώντας...

Περισσότερα...

2.500.000 πλαστά βιάγκρα!

2.500.000 Ευρωπαίοι έχουν αγοράσει πλαστά βιάγκρα από το Ίντερνετ,...

Περισσότερα...

5 στάδια της ιδανικής σχέσης

5  στάδια της ιδανικής σχέσης! Η ζωή έχει δυσκολέψει για τον...

Περισσότερα...

2η στον κόσμο σε αισθητικές επεμβάσεις η Ελλάδα

2η στον κόσμο σε αισθητικές επεμβάσεις η Ελλάδα! Σε δεύτερη χώρα...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr