ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 10 εκατομμύρια iPad Mini παράγγειλε η Apple
10 εκατομμύρια iPad Mini παράγγειλε η Apple Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 09:03

10 ??????????? iPad Mini ?????????? ? Apple! ???????????? ??? 10 ??????????? ???????? iPad Mini ?????????? ? Apple ??? ?? ??????? ??????? ??? 2012 ??? ???? ??????????? ???, ???? ???????? ?????????? ??? ?????????? Wall Street Journal. ? ????????? ??????????? ????? ??? ???? ??????? ??????????? ??? ?????????, ???? ?????? ??? ?????????? ?????? ??? ?? ??????? ?????????????? ??? ???????? ????? ?????? ????????.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι προμηθευτές αναφέρουν πως ο αριθμός των παραγγελιών είναι διπλάσιος από τις αντίστοιχες παραγγελίες της Amazon για το Kindle Fire, μια από τις συσκευές που αναμένεται να αποτελέσει άμεσο ανταγωνιστή του iPad Mini.

Η Apple δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις εκατοντάδες φήμες σχετικά με τα σχέδια της για κυκλοφορία ενός μικρότερου iPad, οπότε η ύπαρξη του παραμένει ανεπιβεβαίωτη. Ωστόσο οι διαρροές για την κατασκευή και την κυκλοφορία του συνεχίζουν να αυξάνονται.

Πριν από λίγες ημέρες η Wall Street Journal είχε αποκαλύψει πως η συσκευή θα έχει οθόνη 7.85 ιντσών, έναντι των 9.7 ιντσών του iPad καθώς και χαμηλότερη ανάλυση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υποστηρίξει την τεχνολογία Retina της Apple.

Την προηγούμενη εβδομάδα επίσης, επενδυτής της Apple αποκάλυψε πως οι προσκλήσεις για την παρουσίαση του iPad Mini θα αποσταλούν στον τύπο στις 10 Οκτωβρίου, με την συσκευή να παρουσιάζεται επίσημα μια εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Δεν είναι γνωστό αν η Apple προέβη σε τόσο μεγάλη παραγγελία για λόγους εντυπωσιασμού ή μετά από εκτιμήσεις της για τις πιθανές πωλήσεις. Την προηγούμενη Παρασκευή πάντως, αναλυτής της Topeka Capital είχε ανακοινώσει πως η Apple θα μπορούσε να πουλήσει 5 με 7 εκατομμύρια iPad Mini μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

2 γίγαντες μάχονται για το ψηφιακό περιεχόμενο!

2 γίγαντες μάχονται για το ψηφιακό περιεχόμενο! Στην προσέλκυση...

Περισσότερα...

4 social network για ''λίγους''

4 social network για ''λίγους''! Νομίζατε ότι στα social networks δε χωρούν...

Περισσότερα...

6 προτάσεις αντιμετώπισης προσωπικών σχέσεων

6 θέματα προσωπικών σχέσεων και προτάσεις αντιμετώπισης. Οι...

Περισσότερα...

7 top mobile εφαρμογές του καλοκαιριού!

7 top mobile ????????? ??? ???????????! ????????????? ?????? ?????????? ??? ??? ??? ??? ?????????????, ????? ???...

Περισσότερα...

7 από τους διασημότερους ''Ιούς'' υπολογιστών

7 από τους διασημότερους ''Ιούς'' υπολογιστών! Μπορεί οι ιοί των...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση