ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 7 top mobile εφαρμογές του καλοκαιριού!
7 top mobile εφαρμογές του καλοκαιριού! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 10:09

7 top mobile ????????? ??? ???????????! ????????????? ?????? ?????????? ??? ??? ??? ??? ?????????????, ????? ??? ???????? ?? ?????? ????... ?????? (???? ??? ????) «??????????».

iSlands!

Των φρονίμων τα παιδιά, λοιπόν, πριν πεινάσουν, κατεβάζουν την εφαρμογή iSlands, που μας ενημερώνει για όλα τα δρομολόγια των πλοίων ανά λιμάνι. Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης παρατίθενται από την πιο έγκυρη εταιρία παροχής τουριστικής ύλης στην Ελλάδα, την FORTHcrs. Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν από εδώ.

AthensBook

Επειδή δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν καλοκαίρι εν Αθήναις,το AthensBook υπόσχεται «όλη την Αθήνα στο πιάτο σας». Ανοιχτά βενζινάδικα με την τιμή της βενζίνης για να εντοπίσετε το πιο συμφέρον, σημεία ενδιαφέροντος, προβολές κινηματογράφων, εστιατόρια, διαδραστικοί χάρτες προς δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και πληροφορίες για δρομολόγια τρένων είναι λίγα μόνο από τα features της εφαρμογής. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

 

Greek Ships

Θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το πλοίο με το οποίο ταξιδεύετε εσείς ή οι φίλοι σας; Το Greek Ships σας δίνει την ακριβή τοποθεσία του πλοίου στον χάρτη, καθώς και την ταχύτητά του σε κόμβους. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε από την λίστα με τα 200 ferries αυτό που σας ενδια-ferrie. Κατεβάστε το δωρεάν εδώ.

Πόση βενζίνη

Ιδανική εφαρμογή για όσους αποφασίσουν να κάνουν καλοκαιρινά roadtrips και θέλουν να ξέρουν πάνω κάτω πόσα χρήματα θα ξοδέψουν σε βενζίνη. Εισάγετε τις δύο διευθύνσεις, δηλώνετε τον κυβισμό του οχήματος, το είδος της διαδρομής και σας εμφανίζεται το αποτέλεσμα στους Google Maps μαζί με λεπτομέρειες όπως το κόστος, η απόσταση και ο απαιτούμενος χρόνος. Διαθέτει επίσης επιλογές για αποφυγή διοδίων, αυτοκινητόδρομων και δήλωση ενδιάμεσου σταθμού. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

Drinkspiration

Daquiri; Sex on the beach; Mojito; Οποιοδήποτε και αν είναι το cocktail των ονείρων σας, η εφαρμογή αυτή θα σας βοηθήσει να το φτιάξετε. Διαθέτει επίσης λειτουργία η οποία προσδιορίζει το κατάλληλο ποτό με βάση τις καιρικές συνθήκες, την ώρα και την τοποθεσία που βρίσκεστε. Διαθέτει επίσης βάση δεδομένων που περιλαμβάνει 400 συνταγές για cocktail. Χρησιμοποιήστε την και καταναλώστε υπεύθυνα. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.


Free Wi-Fi Finder

Για τους «κολλημένους» με το Internet, η εύρεση ενός ελεύθερου wi-fi hotspot στις διακοπές μοιάζει με όαση στην έρημο του (κακού) 3g σήματος. Η εν λόγω εφαρμογή εμφανίζει τον χάρτη όλα ασύρματα δίκτυα που βρίσκονται κοντά σας - δωρεάν ή μη - σε πόλεις του εσωτερικού και του εξωτερικού. Παρέχει επίσης δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένων περιοχών, εύρεσης με φίλτρο του τύπου των hotspots, τηλέφωνα και διευθύνσεις για το κάθε hotspot, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σας. Κατεβάστε την δωρεάν από εδώ.

 

 

Δείτε ακόμα...

182.000 θέσεις εργασίας δημιούργησε το Facebook

182.000 θέσεις εργασιας δημιούργησε το Facebook! Τουλάχιστον 182.000 άμεσες...

Περισσότερα...

5 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για το CISPA

5 ???????? ??? ?? ?????? ?? ?????????? ??? ?? CISPA! ???????? ???????????? ?? ?? CISPA (Cyber Intelligence Sharing and...

Περισσότερα...

20 ενδείξεις πως το παιδί σας είναι χαρισματικό

20 ενδείξεις πως το παιδί σας είναι χαρισματικό. «Είναι το παιδί...

Περισσότερα...

1 στους 50 ανθρώπους υποφέρει από ψωρίαση

1 στους 50 ανθρώπους, δηλαδή το 2% του πληθυσμού, υποφέρει από...

Περισσότερα...

24ωρη πτήση εκτέλεσε το ηλιακό αεροσκάφος

24??? ??????????? ????? ???????? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? Solar Impulse, ?????????????? ??? ?? ?????????...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση