ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 1,85 εκ.δολ. χρηματοδότηση για ελληνική start-up
1,85 εκ.δολ. χρηματοδότηση για ελληνική start-up Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 17:10

1,85 εκ.δολ. χρηματοδότηση για ελληνική start-up! Το Daily Secret, μια ελληνική start-up που έκανε την εμφάνιση της το 2010 κατάφερε να συγκεντρώσει χρηματοδότηση αξίας $1,85 εκατ. από τις αμερικανικές BV Capital, Greycroft Partners και Trigger Media.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που δραστηριοποιείται ήδη σε 9 πόλεις (Athens, Buenos Aires, Instanbul, Lima, Madrid, Mexico City, Paris, San Fransisco και Shanghai) και σας στέλνει στο inbox καθημερινά ένα "μυστικό" για την πόλη που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να είναι κάποια πρόταση για φαγητό ή ποτό, κάποιο event ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη.

Ξεκίνησε από τους Νίκο Κακαβούλη, Φαίδρα Χρούσος, Σπύρο Μαρτζούκο και Σάββα Γεωργίου ως ένα "good karma" project, το οποίο είχε σκοπό να υπενθυμίσει στους κατοίκους της Αθήνας για ποιους λόγους αγαπούν την πόλη τους. Λίγους μήνες μετά τη λειτουργία του είχε ήδη μερικούς 1000άδες υποστηρικτές που διάβαζαν καθημερινά την πρόταση του Daily Secret και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη δημιουργία ανάλογων εκδόσεων και για άλλες πόλεις του κόσμου. Σήμερα οι χρήστες του αγγίζουν τους 250.000, ενώ τα διαφημιστικά έσοδα είναι αρκετά για να μπορεί η εταιρεία να επεκτείνει την υπηρεσία της σε 1 νέα πόλη κάθε μήνα. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2012 να έχει επεκταθεί σε 24 πόλεις συνολικά.

Το Daily Secret έχει την έδρα του όσον αφορά τη διοίκηση στην Νέα Υόρκη, όμως στην ουσία "τρέχει" από την Αθήνα. Τώρα μαθαίνουμε πως επενδυτικές εταιρείες από τις ΗΠΑ χρηματοδότησαν την ελληνική start-up με $1,85 εκατ., ένα ποσό που θα την βοηθήσει να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη.

Πηγή: http://away.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

1 τεχνητή ωοθήκη για γυναίκες με καρκίνο

1 τεχνητή ωοθήκη που ωριμάζει ανθρώπινα ωάρια μπορεί στο μέλλον...

Περισσότερα...

$1 δισ. στην Apple πληρώνει η Google

$1 δισ. στην Apple πληρώνει η Google! Σύμφωνα με δημοσίευμα της...

Περισσότερα...

3D σοκολάτες από εκτυπωτή!

Μια νέα τεχνολογία που ήδη αναπτύσσεται επιτρέπει στον καθένα να...

Περισσότερα...

1 δευτερόλεπτο...για κάθε λέξη!

1 δευτερόλεπτο χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να μπορέσει...

Περισσότερα...

4 είδη πονοκεφάλου: βρείτε ποιος σας… τυραννάει

4 είδη πονοκεφάλου: βρείτε ποιος σας… τυραννάει! Πονάτε στους...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση