ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ
100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 10:28

100.000 ??????? torrent ????????? ???? ???! 100.000 ????? -?????? ??????? torrent sites- ???????? ?????? ??? ????????? ??????????? ??????????? ???? ???, ???? ??????????? 12 ?????.

Από τις 80 που είχαν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους. Μάλιστα όλα τα δεδομένα "σεντράρονται" στο Google Docs!

Ο "πόλεμος" εναντίον των χρηστών που κατεβάζουν περιεχόμενο από torrent sites συνεχίζεται, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου ένας ανώνυμος φορέας δαπάνησε αρκετούς μήνες για να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα που αφορούσαν στις παραπάνω μηνύσεις εναντίον P2P δικτύων από τις αρχές του 2010.

Οποιοσδήποτε θέλει να τσεκάρει τα δεδομένα που αφορούν στις συγκεκριμένες υποθέσεις μηνύσεων, αλλά και στα εμπλεκόμενα άτομα από τις 8 Ιανουαρίου 2010 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2011, μπορεί να επισκεφθεί το σχετικό link στο Google Docs (!), όπου και θα ανανεώνονται συχνά...

Όπως γίνεται κατανοητό, με τη συγκεκριμένη ενέργεια ξεκινά μια νέα εποχή μαζικών μηνύσεων εναντίον των χρηστών P2P δικτύων, η οποία παράλληλα αποτελεί και μια νέα πηγή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής περιεχομένου. Οι συγκεκριμένες εταιρείες, που είναι και κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων, προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που μοιράζονται το περιεχόμενο online, έτσι ώστε να τους προσφέρουν στη συνέχεια συμβιβασμό που μπορεί να κυμανθεί από μερικές εκατοντάδες ως κάποιες χιλιάδες δολάρια, για να αποφύγουν τη δίκη.

 

Πηγή: http://www.neo2.gr/web/...

 

Δείτε ακόμα...

10 ετών γίνεται το Facebook

10 ετών γίνεται το Facebook! Την περασμένη εβδομάδα ο κολοσσός της...

Περισσότερα...

18 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα για άσθμα

18 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα για άσθμα! Οι εργαζόμενοι στον...

Περισσότερα...

1 στους 3 υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό

1 στους 3 υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό! Ένας στους τρεις...

Περισσότερα...

5 λόγοι βραδυνής αϋπνίας και τι μπορείς να κάνεις

5 λόγοι βραδυνής αϋπνίας και τι μπορείς να κάνεις! Θέλεις να...

Περισσότερα...

9 Μύθοι για τη Γενετική Μηχανική

9 Μύθους και Αντίστοιχες απαντήσεις για τη Γενετική Μηχανική...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση