ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 12:21

4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! Με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση των επιβατών ενόψει της κίνησης της εορταστικής περιόδου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επέκτεινε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται εντός του κεντρικού κτιρίου.

Εξοικονομώντας χρόνο και απλουστεύοντας τη διαδικασία του ταξιδιού, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν τέσσερις νέες υπηρεσίες. Για να τις δούμε:

  • Υποστηρίζεται η διαδικασία e-check in μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, από το σπίτι, ή στα 6 ειδικά μηχανήματα στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, για εύκολο και γρήγορο ηλεκτρονικό check in και έκδοση κάρτας επιβίβασης. Ο επιβάτης αποκτά πρόσβαση στις ιστοσελίδες όλων των αεροπορικών εταιρειών που αναχωρούν από την Αθήνα και εκτυπώνει την κάρτα του.
  • Προσφέρεται δυνατότητα check in και έκδοσης κάρτας επιβίβασης στα 18 ειδικά λευκά μηχανήματα (CUSS) του αεροδρομίου στο επίπεδο αναχωρήσεων (οι εταιρείες που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα αυτό είναι οι Aegean Airlines, Olympic Air, Air France, KLM, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa).
  • Οι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μπορούν να επιβιβαστούν χρησιμοποιώντας την εγκατεστημένη υποδομή στο χώρο των check-in και των πυλών επιβίβασης (η δυνατότητα αυτή παρέχεται από συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες).
  • Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου που κάνουν χρήση φορητών υπολογιστών ή smartphones ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο (WiFi) χωρίς χρέωση για διάρκεια σύνδεσης 1 ώρας.
Πηγή: http://www.nooz.gr...

 

Δείτε ακόμα...

1 γρήγορο καρδιογράφημα με το iPhone 4!

1 γρήγορο καρδιογράφημα με το iPhone 4! Mαζί με το iPhone 4 μπορείτε να...

Περισσότερα...

18 Ιουνίου το ψηφιακό σήμα της DIGEA

18 Ιουνίου ξεκινάει η DIGEA τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των...

Περισσότερα...

0,2 εκατομμυριοστά της ουγγιάς είναι το ''βάρος'' του Ίντερνετ!

0,2 ?????????????? ??? ??????? ????? ?? ???????? ????? ??? ??????????? ??? ???????? ?? ????????.   Μία...

Περισσότερα...

3 νέα βαρέα στοιχεία στον Περιοδικό Πίνακα

3 νέα βαρέα στοιχεία στον Περιοδικό Πίνακα! Δυσκολεύουν τα...

Περισσότερα...

1 εκατ. downloads για το Instagram

1 εκατ. downloads για το Instagram!   Η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφική...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση