ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 12:21

4 νέες υπηρεσίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! Με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση των επιβατών ενόψει της κίνησης της εορταστικής περιόδου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επέκτεινε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται εντός του κεντρικού κτιρίου.

Εξοικονομώντας χρόνο και απλουστεύοντας τη διαδικασία του ταξιδιού, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν τέσσερις νέες υπηρεσίες. Για να τις δούμε:

  • Υποστηρίζεται η διαδικασία e-check in μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, από το σπίτι, ή στα 6 ειδικά μηχανήματα στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, για εύκολο και γρήγορο ηλεκτρονικό check in και έκδοση κάρτας επιβίβασης. Ο επιβάτης αποκτά πρόσβαση στις ιστοσελίδες όλων των αεροπορικών εταιρειών που αναχωρούν από την Αθήνα και εκτυπώνει την κάρτα του.
  • Προσφέρεται δυνατότητα check in και έκδοσης κάρτας επιβίβασης στα 18 ειδικά λευκά μηχανήματα (CUSS) του αεροδρομίου στο επίπεδο αναχωρήσεων (οι εταιρείες που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα αυτό είναι οι Aegean Airlines, Olympic Air, Air France, KLM, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa).
  • Οι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μπορούν να επιβιβαστούν χρησιμοποιώντας την εγκατεστημένη υποδομή στο χώρο των check-in και των πυλών επιβίβασης (η δυνατότητα αυτή παρέχεται από συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες).
  • Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου που κάνουν χρήση φορητών υπολογιστών ή smartphones ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο (WiFi) χωρίς χρέωση για διάρκεια σύνδεσης 1 ώρας.
Πηγή: http://www.nooz.gr...

 

Δείτε ακόμα...

5 Πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα!

5 Πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα! Μια πολύ...

Περισσότερα...

9 βιβλιοθήκες αλλάζουν με τη βοήθεια της Google

9 βιβλιοθήκες αλλάζουν με τη βοήθεια της Google! Το Δίκτυο Δημόσιων...

Περισσότερα...

1η η Ελλάδα σε ποσοστό παχυσαρκίας

1η η Ελλάδα σε ποσοστό παχυσαρκίας! Μετά τη ραγδαία γήρανση τού...

Περισσότερα...

1 ελληνική εφαρμογή ενάντια στον πόνο

1 ελληνική εφαρμογή ενάντια στον πόνο! Μία ευφυή εφαρμογή, ικανή...

Περισσότερα...

32% αύξηση των εσόδων του ανακοίνωσε το Facebook

32% αύξηση των εσόδων του ανακοίνωσε το Facebook! Kαλύτερα του...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση