ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 12 e-εκτυπωτές της HP σπάνε τα όρια ενός γραφείου!
12 e-εκτυπωτές της HP σπάνε τα όρια ενός γραφείου! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 19:15

12 e-εκτυπωτές της HP εκτυπώνουν ασύρματα και διαδικτυακά μέσω της τεχνολογίας ePrint! Έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν απευθείας από iPhone, iPad και iPod touch μέσω του Apple AirPrint.

Μια ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης στις εφαρμογές αυτών των συσκευών θα επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν αυτόματα έναν εκτυπωτή ο οποίος διαθέτει την τεχνολογία HP ePrint και είναι συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο εντός του φάσματος των Wi-Fi χρηστών, και να εκτυπώσουν σε αυτόν με το πάτημα ενός κουμπιού - χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν drivers ή κάποιο λογισμικό.

Οι developers εφαρμογών Apple iOS έχουν τώρα την επιλογή να προσθέσουν τη λειτουργία εκτύπωσης στις εφαρμογές τους άμεσα. Η εφαρμογή αυτή κυκλοφόρησε από την Apple τον Σεπτέμβριο, και επομένως η συγκεκριμένη λειτουργία αναμένεται να εισαχθεί σε πολλές εφαρμογές.

Η λειτουργία AirPrint είναι ενσωματωμένη σε μια γκάμα εκτυπωτών οι οποίοι διαθέτουν την τεχνολογία HPePrint συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών Photosmart, καθώς και των εκτυπωτών γραφείου Officejet/Officejet Pro και LaserJet Pro.

Το AirPrint είναι τώρα διαθέσιμο σε συνολικά 12 εκτυπωτές της HP με την τεχνολογία ePrint και αποτελεί τη δεύτερη ασύρματη λύση εκτύπωσης από την HP, ακολουθώντας το πρόσφατο λανσάρισμα της τεχνολογίας ePrint. H τεχνολογία ePrint επιτρέπει την εκτύπωση από οπουδήποτε στον κόσμο, από οποιαδήποτε φορητή συσκευή η οποία διαθέτει Internet, με την αποστολή ενός email απευθείας στην διεύθυνση email του ePrinter της HP.

 

Πηγή: http://www.neo2.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ

12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ...

Περισσότερα...

1 δισ. smartphones το 2013

1 δισ. smartphones το 2013! Στη δημοσιότητα δόθηκε η 12η έκδοση των...

Περισσότερα...

85% των αιωνόβιων και υπεραιωνόβιων είναι γυναίκες.

85% των αιωνόβιων και υπεραιωνόβιων είναι γυναίκες, σύμφωνα με μία...

Περισσότερα...

1,6 εκ.δολάρια για το ιδρυτικό έγγραφο της Apple

1,6 εκ.δολάρια για το ιδρυτικό έγγραφο της Apple! Δέκα φορές πάνω από...

Περισσότερα...

3 tips για τις φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών!

3 tips για τις φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών! Διαφέρουν οι...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση