ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 3.000.000 τίτλοι βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Google!
3.000.000 τίτλοι βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Google! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 10:38

3.000.000 ?????? ??????? ??? ?????????? ??? Google! ?? Google ???????? ???? ??? ??? ??????????? ??? ?????????? - ?????????, ?? ???? ??? ???? ??????????? ??????????????? ???????, ????????? ??? ???? ??????? ???????????? ??????.

 

Προσβάσιμα μέσω της ιστοσελίδας books.google.com, τα βιβλία μπορούν να «φορτωθούν» σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω σύνδεσης στο Ιnternet, είτε μέσω ειδικών εφαρμογών για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων που λειτουργούν με το σύστημα Android, που έχει σχεδιαστεί από την Google, και τα προϊόντα της Apple όπως το iPhone και το iPad.

Πολλές ηλεκτρονικές ταμπλέτες ανάγνωσης, ειδικά κατασκευασμένες από τη Sony και όχι μόνο, μπορούν να αποκωδικοποιήσουν στις οθόνες τους τίτλους αυτούς, όχι όμως η ταμπλέτα ανάγνωσης Kindle του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου Amazon, που κυριαρχούσε μέχρι σήμερα στην αγορά για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.

Η βιβλιοθήκη Google ξεκίνησε σε συνεργασία με πολλούς εκδότες, ενώ η δικαιοσύνη δεν έχει μέχρι στιγμής εκφέρει γνώμη σχετικά με μια συμφωνία που επιτεύχθηκε πριν από περισσότερα από δύο έτη μεταξύ της Google, αφενός, και τις ενώσεις των συγγραφέων και των εκδοτών στις ΗΠΑ από την άλλη.

Το Google, που φιλοδοξεί να θέσει στο Διαδίκτυο όλη τη γνώση του κόσμου, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη ψηφιοποιήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια βιβλία, σε 400 γλώσσες, σε εκατό χώρες.

 

Πηγή: http://googleblog.blogspot.com/...

 

Δείτε ακόμα...

6 χρόνια λειτουργίας για το Twitter

6 ?????? ??????????? ??? ?? Twitter!???? 21 ??????? ??? 2006 ???? ? Jack Dorsey ?????????? ?? ????? ??????? tweet, ???...

Περισσότερα...

20.000 κύτταρα αποτελούν το βιολογικό εγκεφαλικό ρολόι

20.000 κύτταρα αποτελούν το βιολογικό εγκεφαλικό ρολόι, το οποίο...

Περισσότερα...

40% των Ελλήνων έχει λογαριασμό στο Facebook

40% των Ελλήνων έχει λογαριασμό στο Facebook! Σχεδόν τέσσερις στους...

Περισσότερα...

32 ετών έγινε ο Pac Man

32 ετών έγινε ο Pac Man! Στις 22 Μαΐου 2012 συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από το...

Περισσότερα...

1 τεχνητή ωοθήκη για γυναίκες με καρκίνο

1 τεχνητή ωοθήκη που ωριμάζει ανθρώπινα ωάρια μπορεί στο μέλλον...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση