ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home RSS

RSS feeds

Μέσω της υπηρεσίας RSS μπορείτε να λαμβάνετε τους τίτλους των νέων του Numbersland.gr δωρεάν και να τους ενσωματώνετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε ή στο προσωπικό σας weblog. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα λαμβάνετε όλα τα νέα ή τα νέα που αφορούν κάποια συγκεκριμένη κατηγορία νέων.

Σημαντικές παρατηρήσεις

Οροι Χρήσης

  • H υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για αυστηρά προσωπική και μη εμπορική χρήση.
  • Η αναφορά του Numbersland.gr ως πηγή προέλευσης του περιεχομένου είναι υποχρεωτική.
  • Στην περίπτωση που η αναφορά γίνει με κείμενο τότε αυτό πρέπει να είναι «Numbersland.gr» και να συνοδεύται/ συνδυάζεται με τον σύνδεσμο http://www.numbersland.gr.
  • Στην περίπτωση που η αναφορά γίνει με εικόνα τότε αυτή πρέπει να είναι  το λογότυπο του «Numbersland.gr»  (κατεβάστε το εδώ) και να συνοδεύται/ συνδυάζεται με τον σύνδεσμο http://www.numbersland.gr.
  • To Numbersland.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει να πάψετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

Λίγα λόγια για το RSS
Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Οι χρήστες που επιθυμούν να ενσωματώσουν το RSS του Numbersland.gr στο δικό τους site μπορούν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregator). Τα προγράμματα αυτά είναι αυτόνομες εφαρμογές οι οποίες ανακτούν και εμφανίζουν τα περιεχόμενα των RSS feeds που έχετε επιλέξει.

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση

All School Banner2

zesta_banner