ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Χιούμορ 5 on-line παιχνίδια σε… περιβάλλον εργασίας!
5 on-line παιχνίδια σε… περιβάλλον εργασίας! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την roula tzagaraki   
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 17:24

5 on-line παιχνίδια σε… περιβάλλον εργασίας! Είναι πρωινό Δευτέρας, μετά από ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο κι εσύ στο γραφείο. Το μυαλό σου, όμως, είναι στην παραλία, στους κολλητούς σου, στον έρωτα της ζωής σου…

Πάντως όχι στη δουλειά σου. Δες πώς θα πείσεις τους γύρω σου -και το αφεντικό σου- ότι εργάζεσαι με προσήλωση, παίζοντας παιχνίδια στο Ιnternet και μας ευχαριστείς μετά. 5 on-line παιχνίδια που μοιάζουν με φύλλα του Excel, για να μη σε πάρουν χαμπάρι:

1. Crash planning.

Μοιάζει με μια συνηθισμένη εβδομαδιαία ατζέντα. Αλλά όχι. Είναι ένα παιχνίδι τύπου puzzle, στο οποίο καλείσαι να ομαδοποιήσεις τα κελιά με το ίδιο χρώμα, ώστε να εξαφανιστούν.

2. Excel sheep.

Το μυστικό και εδώ είναι το περιβάλλον του Εxcel, που «κλέβει» το παιχνιδάκι. Κατά τα άλλα είναι απλούστατο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μαζέψεις τα πρόβατα (κυκλάκια) στο μαντρί (στήλες διαγράμματος).

3. Cost cutter.

Κι εδώ Εxcel, κι εδώ λογική puzzle. Ομαδοποιείς τα χρώματα για να χαμηλώσεις τις στήλες του διαγράμματος. Πώς κάνεις με τους προϋπολογισμούς; Στο πολύ πιο εύκολο. Μακάρι να μειώνονταν τόσο εύκολα τα κόστη και στην πραγματικότητα!

4. Typing test.

Επειδή αποκλείεται το Εxcel να είναι εργαλείο δουλειάς για όλους σας, για τους πιο θεωρητικούς της υπόθεσης, το τεστ δακτυλογράφησης μπορεί και να δικαιολογηθεί ως προπόνηση, προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας με το πληκτρολόγιο.

5. Google Pac-Man.

Αφήσαμε το πιο ριψοκίνδυνο και πιο διασκεδαστικό για το τέλος. Ναι μεν βρίσκεσαι στο περιβάλλον της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης αλλά τα χρώματα και η κίνηση δύσκολα θα το αφήσουν να περάσει απαρατήρητο. Με προσοχή λοιπόν!

Πηγή: http://perierga.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

5 παιχνίδια του Facebook για χαλάρωμα!

5 παιχνίδια του Facebook για χαλάρωμα!   Παρακάτω μπορείτε να δείτε...

Περισσότερα...

3 αδελφάκια με απίστευτες ημερομηνίες γέννησης

3 ????????? ?? ?????????? ??????????? ????????! ????????? !!! ???????? ???? ??????!   Σήμερα αυτό...

Περισσότερα...

3 χιλιόμετρα το μεγαλύτερο πέπλο στον κόσμο

3?????????? ?? ?????????? ????? ???? ?????! ????? ? ????? ?? ???? ??? ?????? ??????...??? ?? ????? ??? ????? ?????? 3...

Περισσότερα...

12χρονος ο νεότερος... φοιτητής πανεπιστημίου!

12χρονος ο νεότερος... φοιτητής πανεπιστημίου!   Σε ηλικία 9...

Περισσότερα...

28.000.000.000$ κοστίζει το facebook στους εργοδότες

28.000.000.000 κοστίζει το facebook στους εργοδότες! Έπειτα από πρόχειρη...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση