ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Χιούμορ 7 είδη των Like στο Facebook!
7 είδη των Like στο Facebook! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 10:12

7 είδη των Like στο Facebook!όλα τα like δεν είανι ίδια, όσο κι αν στην οθόνη η λεξούλα που διαβάζουμε - και το αντίστοιχο σύμβολο με το χεράκι- είναι ένα και απαράλλακτο (και μην μου πείτε εδώ για διαφορές ανάλογα με τη γραμματοσειρά και τις ιδιότητες)

LIKE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΩΣ ΠΡΑΞΗ:

Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με τα γραφόμενα κάποιου σε καταχώρησή του, ή αν μας αρέσει ή όχι μια φωτογραφία του, ένα βίντεό του κ.τ.λ., κάνουμε εδώ like στο γεγονός και μόνο ότι έκανε μια καταχώρηση. Εκδηλώνουμε, έτσι, την ευαρέσκειά μας, που μας ενημέρωσε, ή μας γνωστοποίησε κάτι.

 

LIKE ΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Το πιο κλασικό -και δικαιολογημένο- είδος like. Εδώ κάνουμε like επειδή συμφωνούμε με τα γραφόμενα μιας καταχώρησης άλλου, μας αρέσει το βίντεό του κ.τ.λ. Με γεια μας, με χαρά μας. Αφού μας άρεσε........περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

LIKE ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ (στην ουσία)

Ασχετα από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα γραφόμενα κάποιου, σ» αυτή την περίπτωση μάλλον δεν το έχουμε ψάξει και πολύ: επειδή και μόνο είναι ο κολλητός μας, η γκόμενά μας, ή γενικά εκτιμούμε το συγκεκριμένο άτομο και έχουμε εμπιστοσύνη στις καταχωρήσεις του, όποτε και αν καταχωρεί κάτι, κάνουμε like. Στην ίδια κατηγορία ,και οι καταχωρήσεις επωνύμων: αφού το γράφει ο ηθοποιός γνωστού σίριαλ, like. Το γράφει ο Πάνος Καμμένος; Ή γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης; like.

LIKE ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ

Μόλις μας έκανε λάικ κάποιος και αισθανόμαστε υποχρεωμένοι. Ίσως στην επόμενη, δική του, καταχώρηση, να του κάνουμε εμείς like. Παίζει......Αν είμαστε και ευγενικά παιδιά...

LIKE ΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Σινιάλο... Εεεεπ, είμαι εδώ, φίλε μου (ζωντανός). Κάτι σαν το αυτόματο μήνυμα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας του τύπου ‘Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ'.... Όταν βαριέται να γράφει μήνυμα ο άλλος ή να ειδοποιήσει κάποιον με άλλο τρόπο.

LIKE ΩΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Α, εδώ τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Κάνουμε like σε ό,τι και αν βλέπουμε -και από οποιονδήποτε το βλέπουμε-. Εμμονή... Μάλλον θα πρέπει να το ψάξουμε κάπως περισσότερο. Μήπως, να κάνουμε «like» στη συμβουλή γνωστού μας να καταφύγουμε σε κανένα ειδικό;.... Λάικ!

ΤΟ «ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ» LIKE

Αφελής πράξη. Κάνουμε like στον εαυτό μας, και πιο συγκεκριμένα σε δική μας καταχώρηση. Αυταρέσκεια, εγωπάθεια ή αμηχανία;
Αλλά, στην τελική.... Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει... Άφοβα, λοιπόν, like εις εαυτόν. Τζάμπα είναι. Εξάλλου, το ίδιο το σύστημα το έχει προβλέψει!

 

Πηγή: http://www.asxetos.gr/....

 

 

Δείτε ακόμα...

11/11/11: τι θα συμβεί τότε;

11/11/11: τι θα συμβεί τότε; Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και...

Περισσότερα...

1 εκατομμύριο λουλούδια για να τον συγχωρέσει

1 ??????????? ????????? ??? ?? ??? ??????????! ???? ????? ????????? ??? ???? ?????? ????? ????? ??????? ?????? ??? ??...

Περισσότερα...

1 μονόλεπτο από 84.000 μονόλεπτα!

1 μονόλεπτο από 84.000 μονόλεπτα! Τρεις μήνες εντατικής εργασίας...

Περισσότερα...

5 από τα πιο περίεργα φεστιβάλ του κόσμου

5 από τα πιο περίεργα φεστιβάλ του κόσμου!Ντοματοπόλεμοι,...

Περισσότερα...

73 εκατοστά μαμά

73 εκατοστά μαμά! Με μια σπάνια γενετική ασθένεια, γνωστή ως...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση