ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Χιούμορ 5 τρόποι για να δείχνουμε εξυπνότεροι!!
5 τρόποι για να δείχνουμε εξυπνότεροι!! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 09:48

5 ?????? ??? ?? ????????? ???????????! ??????? ?? ?????????? ???? ?? ????? ??? Einstein. ??????, ?? ???????? ??? ??? ???????? ??????? ?????? ??? ?? ?????????? ??????????? ????? ???? ???....

Για να μην παρεξηγηθούμε οι συμβουλές που δίνουμε δεν είναι να διαβάσετε όλη την εγκυκλοπαίδεια ή να μάθετε όλα τα λήμματα του λεξικού. Αντιθέτως, οι τρόποι που προτείνουμε είναι απλοί, ώστε να ρίξετε στάχτη στα μάτια των φίλων σας και να το παίξετε ιδιοφυίες, χωρίς να διαβάσετε ούτε μια πληροφορία.

1)Αυτοπεποίθηση!

Το κλειδί για να προχωράς μπροστά στη ζωή σου και να φαίνεσαι εξυπνότερος είναι η αυτοπεποίθηση. Όταν συζητάς με τους άλλους πρέπει να τους κοιτάς κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα διαπεραστικό που να δείχνει σιγουριά. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να τους πείσεις πως η γή είναι επίπεδη. Εννοείται πως χρειάζονται και επιχειρήματα αλλά μπορείς να τους ξεγελάσεις με μια καλή ματιά και μια σταθερή φωνή.

2)Να είσαι συγκεκριμένος σε όσα γνωρίζεις!

Όταν το θέμα το κατέχεις καλά ή έστω κάποιο μέρος του θέματος, τότε ήρθε η ώρα να παίξεις μπάλα. Δείξε όλο το εύρος των γνώσεών σου ακόμα και αν πρόκειται για το πιο γελοίο ζήτημα. Πές όλες τις λεπτομέρειες που ξέρεις και θάμπωσέ τους.

3)Να είσαι γενικός σε όσα δε γνωρίζεις!

Η συζήτηση φτάνει σε ένα θέμα που είναι έξω απο τα ενδιαφέροντά σου και δεν έχεις ιδέα τι να πείς? Η λύση είναι να μην αναφερθείς σε λεπτομέρειες προσπαθώντας να το παίξεις έξυπνος. Μείνε σε αυτά που ξέρεις για να μη σε εκθέσει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα. Τότε θα φανείς χαζός και δεν το θέλεις. Οπότε μείνε στις γενικές πληροφορίες..

4)Βελτίωσε το λεξιλόγιό σου!

Μη φανταστείς πως πρέπει να μάθεις τις πιο δύσκολες και εξεζητημένες λέξεις. Απλά για να κάνεις ενύπωση φρόντισε μέσα στη συζήτηση να πετάξεις δύο ή τρείς όμορφες φράσεις όπως " Ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον" ή "Οι απόψεις διίστανται" ή "Υπάρχουν πολλές παράμετροι.."

5)Να παραμείνεις σιωπηλός!

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.. Έτσι δε λένε? Η σιωπή είναι μεγάλη δύναμη. Είναι προτιμότερο να μη μιλάς καθόλου παρά να ανοίγεις το στόμα σου και να λές αερολογίες. Άλλωστε οι έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν πότε πρέπει να σιωπούν. Άσε που οι συνομιλητές σου μπορεί να νομίζουν πως δε μιλάς επειδή σκέφτεσαι και επεξεργάζεσαι τα δεδομένα.

Πηγή: http://www.pineza.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

52χρονη έδωσε εξετάσεις στη θέση της... κόρης της

52χρονη έδωσε εξετάσεις στη θέση της... κόρης της! Μια 52χρονη...

Περισσότερα...

200x290 mm η μικρότερη χριστουγεννιάτικη κάρτα

200x290 ?????????? (?????????????? ??? ??????) ????? ?? ?????????? ??? ????????? ?????????????????? ?????? ??? ??????!...

Περισσότερα...

27 μέτρων κύμα δαμάστηκε από Αμερικανό σέρφερ!

27 μέτρων κύμα δαμάστηκε από Αμερικανό σέρφερ! Ο Garrett McNamara...

Περισσότερα...

2 ''όμορφοι'' οι πιο ακριβά πληρωμένοι του Χόλυγουντ!

2 ''όμορφοι'' οι πιο ακριβοπληρωμένοι του Χόλυγουντ!   Ο Leonardo...

Περισσότερα...

4.800 μπουκάλια με μηνύματα πετάει Καναδός στη θάλασσα

4.800 μπουκάλια με μηνύματα πετάει Καναδός στη θάλασσα! Ο Χάρολντ...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr