ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Star System 5 μυστικά του Facebook!
5 μυστικά του Facebook! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 10:16

5 ??????? ??? Facebook! ???????? ????????????? 5 ???????? ??? ??????? ??? Facebook, ??? ???? ??? ????????? ??? ?? ?????, ???????, ?? ??? ????????? ??? ??????????!

1. Το αποτυπωμένο πρόσωπο του Al Pacino βρισκόταν στην αρχική σελίδα του Facebook

Πριν από τον ανασχεδιασμό της επίσημης αρχικής σελίδας του Facebook, τo 2007, η πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου ιστότοπου παρουσίαζε το πρόσωπο ενός άνδρα, πίσω από ένα «σύννεφο» ψηφίων του δυαδικού κώδικα. Από τότε στο ανδρικό πρόσωπο δόθηκε ο αόριστος χαρακτηρισμός «ο τύπος του Facebook» (Facebook guy), μέχρι σήμερα που φανερώθηκε η ταυτότητά του. Ο David Kirkpatrick αποκάλυψε στο βιβλίο του, Τhe Facebook Effect, ότι η εικόνα με το πρόσωπο είναι το αποτέλεσμα μιας επεξεργασμένης φωτογραφίας του Al Pacino, δημιούργημα ενός φίλου και συμφοιτητή του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg.

2. Υπάρχει εφαρμογή ενημέρωσης για το τι προσφέρει το Café Menu του Facebook

Όπως συμβαίνει και με την Google, το υπηρεσιακό προσωπικό του Facebook δικαιούται τρία δωρεάν γεύματα την μέρα, όπως επίσης και δωρεάν ποτά και σνακς, τα οποία προσφέρει το «Facebook Culinary Team» στο Cafe X ή στο Cafe 6. Αν οι υπάλληλοι επιθυμούν να μάθουν για τα γεύματα που υπάρχουν στο μενού, δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά...Πολύ απλά επιλέγουν την εφαρμογή «Lunchtime», που υπάρχει στο προφίλ τους, και αμέσως ενημερώνονται για την ποικιλία των εβδομαδιαίων γευμάτων.

3. Ο Mark Zuckerberg προσδίδει στον εαυτό του το τίτλο του «αποφοίτου του Harvard»

Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο facebook.com/zuck (στο προσωπικό προφίλ του Zuckerberg) το μικρό ψεματάκι του ιδρυτή του Facebook σχετικά με τις πληροφορίες, που παραθέτει για τον εαυτό του. Ο Zuckerberg αυτοαποκαλείται «απόφοιτος του Ηarvard», στοιχείο αναληθές, αφού εγκατέλειψε τις πανεπιστημιακές του σπουδές, πρoκειμένου να επικεντρωθεί στην οργάνωση και λειτουργία του Facebook. Όταν η ανταποκρίτρια της ενημερωτικής εκπομπής «60 λεπτά», Lesley Stahl, ρώτησε τον Zuckerberg να μάθει γι' αυτή την ανακρίβεια, ο τελευταίος δήλωσε: "Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει ρύθμιση σχετικά με την εγκατάλειψη του φοιτητή από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο".

4. Η τεράστια συμμετοχή των Καλιφορνέζων στο Facebook

Ισχυρή θέση στον κατάλογο των χρηστών του Facebook κατέχει η αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνιας, μια πολιτεία με έντονη κοινωνική δραστηριότητα όπως φαίνεται, καθώς απαριθμεί 15,267,160 χρήστες του Facebook στην περιφέρειά της, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Facebakers.com. Ο εκπληκτικά μεγάλος αριθμός των Καλιφορνέζων μελών του Facebook ισοδυναμεί με το 41% των χρηστών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής! Αμέσως μετά την Καλιφόρνια έρχεται η πολιτεία του Τέξας με 9 εκατομμύρια χρήστες, τρίτη η Νέα Υόρκη με 8 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τελευταία στη λίστα εμφανίζεται η πολιτεία του Ντελάγουερ να έχει τους λιγότερους χρήστες του Facebook.

5. Ένας υπάλληλος του Facebook πώλησε ένα αθλητικό σακάκι της εταιρίας του για $4,000 στο eBay

Αν ένα προϊόν της εταιρείας του Facebook θεωρείται συλλεκτικό στις μέρες μας, σκεφτείτε το μέγεθος της αξίας του στα επόμενα χρόνια. Ένας υπάλληλος του Facebook πώλησε πρόσφατα στο eBay ένα πρωτότυπο αθλητικό σακάκι της εταιρείας, για το εκπληκτικό ποσό των 4,050 δολαρίων, με σχεδόν 50 υποψηφίους να μάχονται για να κερδίσουν τη δημοπρασία. Το γεγονός ότι ο Mark Zuckerberg εθεάθη με το ίδιο αθλητικό ένδυμα στη διάσκεψη D8 και το ότι έπειτα φανέρωσε τα ανεξήγητα διακριτικά, που απεικονίζονται στο σακάκι, ευνόησε, βέβαια, το ποσό των προσφορών. Και πάλι όμως εξακολουθεί να θεωρείται παράδοξο το ποσό της τελικής πώλησης, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το συγκεκριμένο σακάκι δεν άγγιξε ποτέ το δέρμα του Zuckerberg! Αυτά ήταν τα 10 πιο συναρπαστικά και άγνωστα, στους περισσότερους από εμάς, γεγονότα που συνέβησαν κατά την εξέλιξη του Facebook, ενός πασίγνωστου κοινωνικού ιστότοπου, που διείσδυσε για τα καλά στην καθημερινότητά μας και άλλαξε τα δεδομένα των κοινωνικών σχέσεων σ' όλο τον κόσμο.

 

Πηγή: http://www.inews.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

4 blockbusters που ετοιμάζει το Hollywood για το 2011!

4 blockbusters που ετοιμάζει το Hollywood για το 2011! Παρά την παγκόσμια...

Περισσότερα...

297.500x 87.500 pixels η μεγαλύτερη φωτογραφία!

297.500 x 87.500 εικονοστοιχεία, ή 26 Gigapixel, είναι η ανάλυση της...

Περισσότερα...

26 είδη μουσικής με αλφαβητική σειρά

26 είδη μουσικής με αλφαβητική σειρά!     Ο Andrew Huang και ο Dave...

Περισσότερα...

26 μέτρα ύψος παπάκι "έδεσε" στο λιμάνι του Σίδνευ

26 μέτρα ύψος παπάκι "έδεσε" στο λιμάνι του Σίδνευ! Ένα γιγάντιο...

Περισσότερα...

12 «μυστικά» που δεν ξέρετε για την Coca Cola!

12 «μυστικά» που δεν ξέρετε για την Coca Cola! Πολλοί μύθοι και...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση