ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 27 χρόνια ζούσε ολομόναχος στο δάσος
27 χρόνια ζούσε ολομόναχος στο δάσος Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την roula tzagaraki   
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 01:03

27 χρόνια ζούσε ολομόναχος στο δάσος! Είχε να μιλήσει με άνθρωπο απο το 1990. Ο τόπος διαμονής του 47χρονου έγινε γνωστός όταν συνελήφθη επειδή είχε κλέψει αντικείμενα απο γειτονικό κάμπινγκ. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. 


Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη ενός 47χρονου στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτιειών. Ο Κρίστοφερ Νάιτ, 47 ετών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει αποσυρθεί από τα... εγκόσμια από το 1986, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Ρόουμ, μετά τη νιοστή κλοπή που πραγματοποίησε στο γειτονικό κάμπινγκ Πάιν Τρι.

Μετά τη σύλλήψη του ο Νάιτ οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε στήσει το αυτοσχέδιο "σπιτικό" του, βαθιά μέσα στο δάσος.

Σε συνέντευξη Τύπου ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 47χρονου, ομολόγησε ότι αρχικά δεν πίστευε τους ισχυρισμούς του Νάιτ ότι δεν είχε μιλήσει σε άνθρωπο από το 1990, όταν συναντήθηκε τυχαία με έναν εκδρομέα μέσα στο δάσος. Άλλαξε όμως γνώμη όταν είδε το κατάλυμα του 47χρονου: "Θα μπορούσατε να περάσετε δίπλα του, σε απόσταση 30 μέτρων, και να μην υποψιαστείτε ότι κάποιος μένει εκεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ζούσε εκεί όλο αυτό το διάστημα", είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νάιτ περνούσε τον καιρό του διαβάζοντας τα βιβλία που έκλεβε ή έκανε διαλογισμό παρατηρώντας τον ουρανό και τα πουλιά. Για να φαέι έκανε διαρρήξεις τη νύχτα στα γειτονικά κάμπινγκ, όταν ήταν άδεια, και έκλεβε μπαταρίες, γκαζάκια και τρόφιμα. Η αστυνομία εκτιμά ότι μπορεί να ευθύνεται έως και για 1.000 διαρρήξεις όλα αυτά τα χρόνια.

Το Πάιν Τρι ήταν ένας από τους αγαπημένους στόχους του. "Ήταν το δικό του πολυκατάστημα", δήλωσε χαρακτηριστικά η διευθύντρια του κάμπινγκ, Ντόουν Γουίλαρντ-Ρόμπινσον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πόρτλαντ Πρες Χέραλντ ο Νάιτ προφυλακίστηκε και το δικαστήριο όρισε το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του στα 5.000 δολάρια.

Πηγή: http://www.newsit.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

10 ‘παράξενοι' γάμοι στη Γαλλία...

10 πραγματικά παράξενοι γάμοι έχουν μέχρι σήμερα τελεσθεί στη...

Περισσότερα...

480 κιλά βάρος ένας άντρας

480 κιλά βάρος ένας άντρας! Ο Ρίκι Ναπούτι είναι ένας από τους πιο...

Περισσότερα...

9 ολίγο περίεργα πρόστιμα στην Ιταλία!

9 ολίγο περίεργα πρόστιμα στα οποία ίσως υποπέσετε κατά την άφιξή...

Περισσότερα...

5 τραγούδια για τις καλοκαιρινές διακοπές!

5 τραγούδια προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές! Το...

Περισσότερα...

600.000 $ αποζημίωση γιατί έχασε την επιθυμία της για σεξ!

600.000 δολλάρια Αυστραλίας σε μια οδοντίατρο γιατί όπως...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση