ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 60 αρουραίοι κερδίζουν ένα κινητό!!!
60 αρουραίοι κερδίζουν ένα κινητό!!! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 10:11

60 ????????? ????????? ??? ??????!!! ??????? ???????? ?? ????????? ?? ?????? ????????? ??? ??? ????????????? ?????? ???????? ?????????? ???????????, ???? ?? ????????? ???... ??????????, ???? ?????? ???????? ?????? ??????.

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian». Το πρόβλημα με τα ποντίκια στην περιοχή Alexandra του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική (όπου είχε διαμείνει και ο Νέλσον Μαντέλα κατά την παραμονή του στην πόλη) έχει γίνει τραγικό για τους κατοίκους, τόσο πολύ μάλιστα που κινδυνεύει άμεσα η ζωή των ανθρώπων από τους πληθυσμούς των αρουραίων, και ιδιαίτερα των παιδιών που συρρέουν στα νοσοκομεία της πόλης με μολυσμένα δαγκώματα σε όλο τους το σώμα.

Είδε κι απόειδε, λοιπόν, ο δήμαρχος της πόλης και σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των κατοίκων στα... καινούργια κινητά τηλέφωνα. Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα «Lifeline» μια ειδική υπηρεσία στέλνει διαρκώς μηνύματα στους κατοίκους με την εξής φράση: «Φέρε μας 60 αρουραίους και θα πάρεις δώρο ένα κινητό τηλέφωνο!«... Όχι κι άσχημα!!! Εξαρτάται, βέβαια, πως το βλέπει ο καθένας, αν και τα πρώτα δείγματα στην πόλη ήταν ενθαρρυντικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να γίνουν... ποντικο-κυνηγοί, εφαρμόζοντας δάφορους τρόπους στο παράδοξο αυτό κυνήγι, ενώ και οι τεχνίτες ποντικοπαγίδων... πήραν φωτιά! Από τις κλασικές παγίδες με τυρί μέχρι σφεντόνες επιστρατεύτηκαν στον αγώνα κατά των αρουραίων, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπασαν το ρεκόρ της ποντικο-θηρίας μέσα σε ένα μόνο βράδυ! «Ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί γιατί το κέρδος του είναι διπλό», αναφέρει υπεύθυνος του προγράμματος.

 

 

Δείτε ακόμα...

7 ακριβές και άχρηστες online αγορές!

7 ??????? ??? ???????? online ??????! ??? ????? ???????? ?? ?????? ??? ?????? ?? ???????? ?? ??????? ??? ?? ??????...

Περισσότερα...

83 ώρες τηγάνιζε πατάτες και έκανε ρεκόρ!

83 ολόκληρες ώρες τηγάνιζε ασταμάτητα πατάτες ένας ιδιοκτήτης...

Περισσότερα...

5 τραγούδια για τις καλοκαιρινές διακοπές!

5 τραγούδια προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές! Το...

Περισσότερα...

3 τρίδυμα αδέρφια παντρεύτηκαν ταυτόχρονα

3 ??????? ??????? ???????????? ??????????! ???? ??????? ?????????? ?? ??????? ?? ?? ????? ??? ????? ??? ???? ????,...

Περισσότερα...

8 ημέρες παρέμεινε εγκλωβισμένη σε ασανσέρ!

8 ημέρες παρέμεινε εγκλωβισμένη σε ασανσέρ μία 35χρονη γυναίκα...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση