ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο!
26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την kostasd   
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 16:28

26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Η οδύσσεια της ομογενούς Mαρίας Gruber και του συζύγου της Harry, που δημοσιοποίησε προ ημερών η εφημερίδα «Herald Sun», επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα της μη δήλωσης ορισμένων γάμων, που τελέσθηκαν από κανονικούς Ορθοδόξους κληρικούς, στο Αυστραλιανό Ληξιαρχείο.

Το ζεύγος Gruber, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», κατήγγειλε ότι ύστερα από 26 χρόνια έγγαμου βίου, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν δύο παιδιά, έκαναν αγορές και εξόφλησαν στεγαστικό δάνειο ως ανδρόγυνο, βρέθηκαν ... άγαμοι διότι ο πολιτικός γάμος τους, που ισχύει για το αυστραλιανό κράτος, δεν είχε δηλωθεί στο Ληξιαρχείο. Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε, όταν η υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων του υπουργείου Εξωτερικών της Αυστραλίας πληροφόρησε το ζεύγος ότι για τις αυστραλιανές Αρχές δεν είναι έγγαμοι! Οι προσπάθειες του ζεύγους να πείσει το Ληξιαρχείο ότι είχαν κάνει θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Sunshine της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, απέβησαν μάταιες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η περιπέτεια του ζεύγους έληξε μετά τη συμμόρφωση του Ληξιαρχείου σε υπόδειξη του Οικογενειακού Δικαστηρίου, στο οποίο προσέφυγαν. Το δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι αφού υπάρχουν αδιάψευστα τεκμήρια της τέλεσης του γάμου, η αναγνώρισή του είναι θέμα κοινής λογικής. Η Μαρία Gruber δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ότι με το σύζυγό της ανακάλυψαν το πρόβλημα από σύμπτωση. «Υποβάλαμε αίτηση για διαβατήριο και οι Αρχές μας πληροφόρησαν ότι δεν είμαστε έγγαμοι. Καταλαβαίνετε πώς αισθανθήκαμε και οι δύο. Η σκέψη που μας εξόργισε περισσότερο ήταν, τι θα κάναμε αν χάναμε τα διαβατήριά μας σε μία ξένη, τριτοκοσμική χώρα και δεν μπορούσαμε να τα αντικαταστήσουμε, αφού κατά τις Αυστραλιανές Αρχές δεν ήμασταν ανδρόγυνο» ανέφερε.

Πηγή: http://www.real.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

1 πορνο - φόρο επέβαλλαν οι Γερμανοί!

1 «φόρο σαρκικής απολαύσεως» απαιτεί από τις εκδιδόμενες...

Περισσότερα...

6 κιλά γεννήθηκε μωρό - γίγας

6 κιλά γεννήθηκε μωρό - γίγας! 1 μωρό - γίγας που ζύγιζε περίπου έξι...

Περισσότερα...

4 blockbusters που ετοιμάζει το Hollywood για το 2011!

4 blockbusters που ετοιμάζει το Hollywood για το 2011! Παρά την παγκόσμια...

Περισσότερα...

25,000 αρκουδάκια ''πετάχτηκαν'' στον πάγο!

25,000 αρκουδάκια ''πετάχτηκαν'' στον πάγο! Η πίστα ενός παγοδρομίου...

Περισσότερα...

1.091 piercings έκανε, σπάζοντας προφανώς το ρεκόρ!

1.091 piercings έκανε σπάζοντας προφανώς το ρεκόρ! Ο Άριαν Χόπκινς...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση