ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο!
26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την kostasd   
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 16:28

26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Η οδύσσεια της ομογενούς Mαρίας Gruber και του συζύγου της Harry, που δημοσιοποίησε προ ημερών η εφημερίδα «Herald Sun», επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα της μη δήλωσης ορισμένων γάμων, που τελέσθηκαν από κανονικούς Ορθοδόξους κληρικούς, στο Αυστραλιανό Ληξιαρχείο.

Το ζεύγος Gruber, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», κατήγγειλε ότι ύστερα από 26 χρόνια έγγαμου βίου, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν δύο παιδιά, έκαναν αγορές και εξόφλησαν στεγαστικό δάνειο ως ανδρόγυνο, βρέθηκαν ... άγαμοι διότι ο πολιτικός γάμος τους, που ισχύει για το αυστραλιανό κράτος, δεν είχε δηλωθεί στο Ληξιαρχείο. Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε, όταν η υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων του υπουργείου Εξωτερικών της Αυστραλίας πληροφόρησε το ζεύγος ότι για τις αυστραλιανές Αρχές δεν είναι έγγαμοι! Οι προσπάθειες του ζεύγους να πείσει το Ληξιαρχείο ότι είχαν κάνει θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Sunshine της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, απέβησαν μάταιες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η περιπέτεια του ζεύγους έληξε μετά τη συμμόρφωση του Ληξιαρχείου σε υπόδειξη του Οικογενειακού Δικαστηρίου, στο οποίο προσέφυγαν. Το δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι αφού υπάρχουν αδιάψευστα τεκμήρια της τέλεσης του γάμου, η αναγνώρισή του είναι θέμα κοινής λογικής. Η Μαρία Gruber δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ότι με το σύζυγό της ανακάλυψαν το πρόβλημα από σύμπτωση. «Υποβάλαμε αίτηση για διαβατήριο και οι Αρχές μας πληροφόρησαν ότι δεν είμαστε έγγαμοι. Καταλαβαίνετε πώς αισθανθήκαμε και οι δύο. Η σκέψη που μας εξόργισε περισσότερο ήταν, τι θα κάναμε αν χάναμε τα διαβατήριά μας σε μία ξένη, τριτοκοσμική χώρα και δεν μπορούσαμε να τα αντικαταστήσουμε, αφού κατά τις Αυστραλιανές Αρχές δεν ήμασταν ανδρόγυνο» ανέφερε.

Πηγή: http://www.real.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

9.000.000$ αποζημίωση θα δώσει η ερωμένη στην σύζυγο

9 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση καλείται να πληρώσει η ερωμένη...

Περισσότερα...

11 Σπουδαίες Μουσικές Διασκευές

11 πολύ καλές διασκευές σε γνωστά τραγούδια διαθέτουν όχι μόνο...

Περισσότερα...

20 διαφορετικές προσωπικότητες έχει μία ζωγράφος!

20 διαφορετικές προσωπικότητες έχει η 47χρονη ζωγράφος Kim Noble, αφού...

Περισσότερα...

240 κιλών παχύσαρκη γέννησε υγιές κοριτσάκι

240 κιλών παχύσαρκη γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι σε ειδικά...

Περισσότερα...

50 στριφογυρίσματα σε breakdancing

Ο Mauro Peruzzi από την Ιταλία κατάφερε να κάνει 50 στριφογυρίσματα με...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση