ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο!
26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την kostasd   
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 16:28

26 χρόνια άγαμοι μετά τον γάμο! Η οδύσσεια της ομογενούς Mαρίας Gruber και του συζύγου της Harry, που δημοσιοποίησε προ ημερών η εφημερίδα «Herald Sun», επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα της μη δήλωσης ορισμένων γάμων, που τελέσθηκαν από κανονικούς Ορθοδόξους κληρικούς, στο Αυστραλιανό Ληξιαρχείο.

Το ζεύγος Gruber, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», κατήγγειλε ότι ύστερα από 26 χρόνια έγγαμου βίου, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν δύο παιδιά, έκαναν αγορές και εξόφλησαν στεγαστικό δάνειο ως ανδρόγυνο, βρέθηκαν ... άγαμοι διότι ο πολιτικός γάμος τους, που ισχύει για το αυστραλιανό κράτος, δεν είχε δηλωθεί στο Ληξιαρχείο. Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε, όταν η υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων του υπουργείου Εξωτερικών της Αυστραλίας πληροφόρησε το ζεύγος ότι για τις αυστραλιανές Αρχές δεν είναι έγγαμοι! Οι προσπάθειες του ζεύγους να πείσει το Ληξιαρχείο ότι είχαν κάνει θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Sunshine της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, απέβησαν μάταιες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η περιπέτεια του ζεύγους έληξε μετά τη συμμόρφωση του Ληξιαρχείου σε υπόδειξη του Οικογενειακού Δικαστηρίου, στο οποίο προσέφυγαν. Το δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι αφού υπάρχουν αδιάψευστα τεκμήρια της τέλεσης του γάμου, η αναγνώρισή του είναι θέμα κοινής λογικής. Η Μαρία Gruber δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ότι με το σύζυγό της ανακάλυψαν το πρόβλημα από σύμπτωση. «Υποβάλαμε αίτηση για διαβατήριο και οι Αρχές μας πληροφόρησαν ότι δεν είμαστε έγγαμοι. Καταλαβαίνετε πώς αισθανθήκαμε και οι δύο. Η σκέψη που μας εξόργισε περισσότερο ήταν, τι θα κάναμε αν χάναμε τα διαβατήριά μας σε μία ξένη, τριτοκοσμική χώρα και δεν μπορούσαμε να τα αντικαταστήσουμε, αφού κατά τις Αυστραλιανές Αρχές δεν ήμασταν ανδρόγυνο» ανέφερε.

Πηγή: http://www.real.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

7.000.000 ευρώ το τετραγωνικό µέτρο!!πάρτε καλή κυρία..

7.000.000 ευρώ το τετραγωνικό µέτρο! Στη διεύθυνση One Hyde Park του...

Περισσότερα...

31 χρόνια με ''δανεική'' καρδιά και πέθανε από καρκίνο.

31 ολόκληρα χρόνια έζησε ένας Αμερικανός έχοντας μια "ξένη" καρδιά...

Περισσότερα...

12 τόνους θα ζυγίζει η σαλάτα... για Γκίνες!

12 τόνους σαλάτα, σε σαλατιέρα 100 (!!!) τετραγωνικών μέτρων,...

Περισσότερα...

40 μέτρα η διάμετρος της μεγαλύτερης πίτσας

40 ????? ? ????????? ??? ??????????? ??????! ?? ????? ??? ?? ?????????? ????? ???? ????? ????? ????? ???????, ????? ???...

Περισσότερα...

500 παιδιά έκανε ένας άντρας

500 παιδιά έκανε ένας άντρας! Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πολύ πριν η...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση