ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 20 χρόνια τρώει.... πέτρες
20 χρόνια τρώει.... πέτρες Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 13:17

20 χρόνια τρώει.... πέτρες! Η 45χρονη Teresa Widener τρώει βότσαλα και πέτρες τα τελευταία 20 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει καταναλώσει πάνω από 1.360 κιλά - το μέσο βάρος μιας φάλαινας!

Μητέρα δύο παιδιών, η Teresa υποστηρίζει ότι καταναλώνει πέτρες όταν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - όπως κάνουμε εμείς με τα γλυκά, για παράδειγμα, όταν είμαστε στις μαύρες μας! «Όταν είμαι δυστυχισμένη, μόνο έτσι αισθάνομαι καλύτερα. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση», λέει η Teresa.

Ο νέος σύζυγός της ο Jim, το οποίο παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο προσπαθεί με κάθε τρόπο να της περιορίσει την... κακή συνήθεια. «Δεν είναι και τόσο εύκολο, αν και νομίζω πια ότι έχει περιορίσει αρκετά τον... εθισμό της στις πέτρες», λέει ο Jim. Η Teresa φυλάει πέτρες και βότσαλα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, απολαμβάνοντας ένα... σκληρό σνακ στους ρομαντικούς περιπάτους με τον σύζυγό της. «Μου αρέσει η γήινη γεύση τους και δεν είναι λίγες οι φορές που τις πιπιλίζω απευθείας από τις λάσπες», λέει χωρίς δισταγμό.
Και μπορεί για ορισμένα ζώα η κατανάλωση πετρών να βοηθά κατά πολύ στην πέψη τους, όμως στους ανθρώπους είναι μια αρκετά επικίνδυνη ψυχική διαταραχή, που ονομάζεται Pica. «Άνθρωποι παρουσιάζουν μια εμμονή να τρώνε ασυνήθιστα αντικείμενα, όπως πέτρες, ξύλα, σαπούνι, ύφασμα κ.ά. Η θεραπεία τους συνίσταται σε... ψυχοθεραπεία!», λένε οι ειδικοί. Όσο για την Teresa, απολαμβάνει τη γεύση της... φρέσκιας πέτρας και όταν είναι πολύ σκληρή για τα δόντια της τη σπάει με το σφυράκι που κουβαλάει πάντα μαζί της!

Πηγή: http://perierga.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

11 διαζύγια έχει στο βιογραφικό του!

11 ????? ???? ?????????? ??? ???? ??????? ???? 50?????? ??????????!   Ο κύριος αυτός, παίρνει...

Περισσότερα...

40 χρόνια περίμενε για να τραβήξει μία φωτογραφία!

40 ολόκληρα χρόνια περίμενε ο Τζέι Φάιν μπροστά σε ένα ανοικτό...

Περισσότερα...

77 ολόκληρα χρόνια άφησε το φως αναμμένο

77 ολόκληρα χρόνια άφησε το φως αναμμένο! Ο ιδιοκτήτης της...

Περισσότερα...

18 δισ. μηνύματα έστείλαν την Πρωτοχρονιά οι Ελληνες

18 δισ. μηνύματα έστείλαν την Πρωτοχρονιά οι Ελληνες! Κάθε ρεκόρ...

Περισσότερα...

5χρονος ξεγέννησε τη μαμά του και έσωσε το μωρό!

5χρονος ξεγέννησε τη μαμά του και έσωσε το μωρό! 5χρονος από τη...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση