ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 10 ώρες ταξίδευε δίπλα σε ...ένα νεκρό !
10 ώρες ταξίδευε δίπλα σε ...ένα νεκρό ! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την roula tzagaraki   
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 01:40

10 ώρες ταξίδευε δίπλα σε ...ένα νεκρό !10 ώρες ταξίδευε δίπλα σε ...ένα νεκρό γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση να μεταφερθεί το πτώμα. Αξέχαστο θα μείνει στην Λένα Πέτερσον το ταξίδι από το Άμστερνταμ στην Τανζανία!

Η Σουηδέζα δημοσιογράφος λίγα λεπτά αφότου επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της Kenya Airways και έδεσε τη ζώνη της για την απογείωσε κατάλαβε ότι ο διπλανός της δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. «Είχε αρχίσει να ιδρώνει να έδειχνε να περνάει κάποιου είδους κρίση. Φώναξα την αεροσυνοδό αλλά μου είπε ότι έπρεπε να ετοιμαστεί για την απογείωση και μετά να ασχοληθεί με τον κύριο», περιγράφει η Πέτερσον Λίγα λεπτά αργότερα η αεροσυνοδός κάλεσε σε βοήθεια όποιον γιατρό βρισκόταν στην πτήση και έπειτα από συνεχόμενες εκκλήσεις εμφανίστηκε ένας κύριος ο οποίος άρχισε να κάνει μαλάξεις στον 30χρονο ασθενή. Το πλήρωμα καμπίνας έσπευσε σε βοήθεια αλλά ήταν πια αργά. Όλοι κατάλαβαν ότι μετά τους σπασμούς ο ασθενής... απεβίωσε. Η αεροσυνοδός τον σκέπασε με μια κουβέρτα και ζήτησε από την Πέτερσον να μείνει στη θέση της γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση να μεταφερθεί το πτώμα «Φυσικά και δυσανασχέτησα. Δεν ήταν ευχάριστο να ταξιδεύω 10 ώρες, μέσα στη νύχτα, δίπλα σε έναν πεθαμένο. Δεν είμαι, όμως, άνθρωπος που κάνει φασαρίες», λέει η δημοσιογράφος η οποία διαμαρτυρήθηκε εγγράφως στην αεροπορική εταιρεία μετά την προσγείωση.

Σε ένδειξη συγγνώμης, η εταιρεία της έδωσε ένα τσεκ 713 ευρώ (το μισά χρήματα από όσα έδωσα για την αγορά του εισιτηρίου) και η Πέτερσον δήλωσε ευχαριστημένη: «Είμαι ικανοποιημένη από την αποζημίωση. Το σίγουρο ωστόσο είναι πως ακόμη και με όλα τα λεφτά του κόσμου την εμπειρία μου αυτή δεν θα την ξεχνούσα ποτέ».

Πηγή: http://www.cretalive.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

11.000.000$ για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

11 εκατομμύρια $ για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αν μας έλεγε...

Περισσότερα...

6.000 χρόνων σκελετοί βρέθηκαν να φιλιούνται!

6.000 χρόνων σκελετοί βρέθηκαν να φιλιούνται! Αληθινή αγάπη. Πόσες...

Περισσότερα...

135 άνδρες και γυναίκες σε ομαδικό bungee jumping

135 άνδρες και γυναίκες σε ομαδικό bungee jumping!Δεκάδες άτομα...

Περισσότερα...

24 δάχτυλα και ζει απο αυτά!

24 δάχτυλα και ζει απο αυτά! Γνωστός με το παρατσούκλι...

Περισσότερα...

5 παράξενες εξαρτήσεις

5 παράξενες εξαρτήσεις! Είναι πλέον επίσημο. Αν ζείτε στην Αγγλία...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση