ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 25.000 απαντήσεις σε ένα σκονάκι 10,5 μέτρων!
25.000 απαντήσεις σε ένα σκονάκι 10,5 μέτρων! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 08:29

25.000 ?????????? ?? ??? ??????? 10,5 ??????!?? ???????? ???? ????????? ????? ????????? ?????????, ??? ??? ????? ????? ?? ??????? ??? ????? ?????? ?? «???????» ???? ????????? ?? ????? ????? ??????! ???? ?????? ??????, ??????? ?? ??? ?????????? Times, ?? ???????????? ??? ?????????, ??? ??? ???????????? ???? ????????? ??? ????????? ??? ????????.

Ένα πραγματικά «επικό» σκονάκι έκανε φοιτητές και καθηγητές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, ενώ η πανεπιστημιακή κοινότητα της χώρας θα ασχολείται για πολύ καιρό ακόμη με το θέμα, καθώς η εφευρετικότητα του φοιτητή αλλά και ο κόπος που κατέβαλε για να το φτιάξει ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας! Η ιστορία έχει ως εξής: Ο φοιτητής κατά τη διάρκεια της εξέτεασης του μαθήματος της Ιστορίας έδειχνε πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε κάτι στο σώμα του να τον ενοχλεί πολύ και να τον κάνει να νιώθει άβολα.

Στις ερωτήσεις των καθηγητών, «μασούσε» τα λόγια του και έμοιαζε «ύποπτος» για κάτι. Δεν χρειάστηκε, βέβαια, να περάσει πολύς χρόνος μέχρι οι επιτηρητές να καταλάβουν τι συνέβαινε! Ένα σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων ήταν «τυλιγμένο» γύρω από το στήθος του, ενώ επάνω του υπήρχαν γραμμένες ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες SOS ερωτήσεις.

Ο φοιτητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει τις σπουδές του στο εν λόγω πανεπιστήμιο. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν: «Αν είχε αφιερώσει έστω το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει αυτό το σκονάκι στο διάβασμα της Ιστορίας, σίγουρα τώρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό!». Και δεν έχουν άδικο!

Πηγή: http://perierga.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

5 παιχνίδια του Facebook για χαλάρωμα!

5 παιχνίδια του Facebook για χαλάρωμα!   Παρακάτω μπορείτε να δείτε...

Περισσότερα...

4.8 τόνους ζυγίζει το μεγαλύτερο κομμάτι λαζάνια

4.8 ?????? ??????? ?? ?????????? ??????? ???????! ?????????? ???? ???????? ??? ????????, ??????????? ?? ??????????...

Περισσότερα...

4 ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε σε μια ελεύθερη πτώση

4 ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε σε μια ελεύθερη πτώση! Ο Κολομβιανός...

Περισσότερα...

16 σέξι τίτλοι για διάσημες γυναίκες!

16 διάσημες κι αγαπημένες γυναίκες από τον χώρο του...

Περισσότερα...

5 θρησκευτικά μυστήρια και θαύματα

5 θρησκευτικά μυστήρια και θαύματα. Ας δούμε φαινόμενα για τα...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση