ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 3 κλήσεις σε μια ώρα
3 κλήσεις σε μια ώρα Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 09:46

3 κλήσεις σε μια ώρα! Στις ΗΠΑ ένας οδηγός κατάφερε κάτι, που θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να συμβεί. Μέσα σε διάστημα μιας ώρας, δέχθηκε τρεις κλήσεις για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.


Το περιστατικό συνέβη στο Όρεγκον του Πόρτλαντ. Ο οδηγός βιαζόταν πολύ, θέλοντας να προλάβει να δώσει το παρών σε δίκη. Το δικαστήριο είχε καλέσει τον ίδιο για παλιότερη υπόθεση, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Έτσι, ο Χοσέ Ρομέρο - Βαλενζουέλα από το Λας Βέγκας, οδηγούσε με το γκάζι πατημένο. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν τρεις σερί φορές μέσα σε 60 λεπτά. Την πρώτη έτρεχε με 105, τη δεύτερη με 98 και την τρίτη με 92 χλμ. την ώρα.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η τρίτη φορά ήταν αυτή που είχε αποτέλεσμα, αφού λίγο πιο πέρα μετρήθηκε να οδηγεί με 65 χλμ. την ώρα. Πλέον, ο 34χρονος καλείται να πληρώσει 2.000 δολάρια. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν και οι ποινές που αναγράφονται στο σχετικό πίνακα για κάθε παράβαση. Τέλος, αν αποδειχθεί ένοχος, κινδυνεύει με αφαίρεση διπλώματος έως και 90 μέρες.

 

Πηγή: http://www.strange-news.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

6000 θερμίδές έφαγε σε 26 λεπτά!

6000 θερμίδές έφαγε σε 26 λεπτά! Το Jester Diner, ένα εστιατόριο στο Norfolk...

Περισσότερα...

30 χώρες επισκέπτηκαν σε 4 χρόνια ταξιδιών

30 ????? ???????????? ?? 4 ?????? ????????! ? Claire ??? ? Max ????????? ?? 30 ????? ???? ?? ??????? ???????? ????????...

Περισσότερα...

11 χρόνια είχε μία βελόνα στο κεφάλι!

11 χρόνια έζησε με μια βελόνα στο κεφάλι, μία εντεκάχρονη από την...

Περισσότερα...

4 εντυπωσιακές και ανεξήγητες ανακαλύψεις

4 εντυπωσιακές και ανεξήγητες ανακαλύψεις! Στην δημοφιλή...

Περισσότερα...

87 χρόνια γάμου για ένα ζευγάρι!

87 ?????? ????? ??? ??? ???????!????? ?? ???????? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????? ??? ????? ???? ? ????? ??? ???????...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση