ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 3,5 χλμ. υπογραφή έχει ένας Σεϊχης!
3,5 χλμ. υπογραφή έχει ένας Σεϊχης! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την myst23   
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 12:57

3,5 χλμ. υπογραφή έχει ένας Σεϊχης! Ματαιοδοξία στα όρια της ύβρεως κατέλαβε τον δισεκατομμυριούχο σεΐχη του Αμπου Ντάμπι, Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Αλ Ναχιάν.

Ο αθεόφοβος έβαλε να σκαλίσουν το όνομά του στην άμμο του νησιού Αλ Φουταϊσί με τόσο μεγάλα γράμματα ώστε να είναι ορατό από το Διάστημα! Κάθε λατινικός χαρακτήρας του ονόματος HAMAD φτάνει το 1 χιλιόμετρο ύψος, ενώ το συνολικό μήκος της λέξης αγγίζει τα 3,5 χιλιόμετρα. Για να μη σβηστεί από το κύμα, η κατασκευή προστατεύεται από ειδικά κανάλια.

H θάλασσα εισχωρεί στα δυόμισι πρώτα γράμματα και τα υπόλοιπα είναι παραγεμισμένα με ειδικό υλικό. Ετσι θα μπορούν να το... απολαμβάνουν για χρόνια όχι μόνο οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού αλλά και οι χρήστες του Google Earth. Για την κατασκευή του φαραωνικού γκράφιτι χρειάστηκαν εβδομάδες και είναι άγνωστο πόσο κόστισε. Αυτό πάντως δεν απασχόλησε τον 63χρονο μεγαλομανή σεΐχη του Κόλπου, που διαθέτει ατομική περιουσία 14 δισ. δολάρια.

Ως ηγέτης άλλωστε των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έσωσε πρόσφατα το γειτονικό Ντουμπάι από χρεοκοπία. Ο Χαμάντ Μπιν Χαμντάν έχει στην κατοχή του 200 αυτοκίνητα (ανάμεσά τους επτά Μερσεντές 500 στα χρώματα του ουράνιου τόξου) τα οποία παρκάρει σε μια γιγάντια πυραμίδα. Πρόσφατα παρέλαβε ένα γιγάντιο τροχόσπιτο σε σχήμα υδρογείου σφαίρας, που έχει ακριβώς το 1 εκατομμυριοστό του μεγέθους της Γης.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

15 χρόνια φυλάκισης για ένα Facebook Like

15 χρόνια φυλάκισης για ένα Facebook Like! Η Ταϊλάνδη έχει...

Περισσότερα...

18.000 γυμνοί άνθρωποι φωτογραφήθηκαν στο Μεξικό!

18.000 γυμνοί άνθρωποι για φωτογράφηση είναι το ρεκόρ του Σπένσερ...

Περισσότερα...

2.5 εκ.ευρώ το ακριβότερο ατύχημα του κόσμου!

2.5 εκ.ευρώ το ακριβότερο ατύχημα του κόσμου!Ένας αδέξιος...

Περισσότερα...

2 στήθη παραπάνω απέκτησε στο χειρουργείο!

2 ????? ???????? ??????????? ??? ???????? ??? 46????? ?????? ??? ???????, ???? ??? ????? ??? ??????????? ??? ????? ???...

Περισσότερα...

200 μέρες πάνω σε γερανό για να στηρίξει απολυμένους!

200 μέρες πάνω σε γερανό για να στηρίξει απολυμένους! Διακόσιες...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση