ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 5 περίεργες Χριστουγεννιάτικες συνήθειες ανά τον κόσμο!
5 περίεργες Χριστουγεννιάτικες συνήθειες ανά τον κόσμο! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 12:40

5 ????????? ?????????????????? ????????? ??? ??? ?????! ?? ???????????? ????? ??? ? ??????? ????????? ?? ??? ???? ??? ?????. ?????? ????? ?????? ????? ????????? «?????????» ???? ??????? ????????????? ??? ??????????????! ??? ?? ????? ????? ??? ?????:

  • Η κεντρική πλατεία της Πράγας... γέμισε από πούπουλα!!! Χιλιάδες πολίτες και τουρίστες υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα με έναν ομαδικό μαξιλαροπόλεμο! Έπαιξαν και γέλασαν με την ψυχή τους ενώ ήταν κι ένας τρόπος για να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον...!
  • Σε ζωολογικό κήπο στο Σύδνευ της Αυστραλίας πάλι δεν άφησαν παραπονεμένο ούτε χιμπατζή, ούτε καγκουρό ούτε κανένα άλλο ζωάκι αφού μοίρασαν σε όλα χριστουγεννιάτικα δώρα!
  • Στην Κατάνια της Ιταλίας ένας Άϊ Βασίλης έκανε ένα πρωτότυπο δώρο... Όχι, δεν ήταν κούκλα, αυτοκινητάκι ή κάποιο videogame αλλά χειροπέδες! Ο παραλήπτης βέβαια του δώρου δεν το είχε ζητήσει αφού πρόκειται για μαφιόζο τον οποίο ο αστυνομικός -Αϊ Βασίλης παρακολουθούσε εδώ και καιρό!!!
  • Άλλο ένα περίεργο, μας έρχεται από πόλεις της Καταλονίας όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ταραγκόνα... Αντί για τον Ιησού, την Παρθένο και τους τρείς Μάγους, μια παράξενη φιγούρα ενός κοντόχοντρου άνδρα που κάνει την... ανάγκη του δίπλα ακριβώς από την φάτνη του Ιησού.
  • Οι κεραμικές φιγούρες του Δον Κιχώτη και του Σάντσο Πάντσα αποκαλούνται «οι αφοδευτές» και συναντώνται στη Santa Lucia Fair της Βαρκελώνης και μας έρχονται από τον 18ο αιώνα. Συμβολίζουν την γονιμότητα, την ελπίδα και την ευημερία για το νέο έτος!
Πηγή: http://www.madata.gr/diafora/stranges/85836.html

 

Δείτε ακόμα...

10 κανόνες του ανθρώπου!

10 κανόνες του ανθρώπου! Είναι ένα γρήγορο μάθημα ή απλώς μια...

Περισσότερα...

360 άτομα συμμετείχαν σε διαγωνισμό ροχαλητού!

360 άτομα συμμετείχαν σε διαγωνισμό ροχαλητού που διοργάνωσε η...

Περισσότερα...

150 λίρες κόστιζε κάθε φιλί στην Amy Winehouse

150 λίρες κόστιζε κάθε φιλί στην Amy Winehouse !  Απίστευτο και όμως...

Περισσότερα...

5 από τα πιο περίεργα φεστιβάλ του κόσμου

5 από τα πιο περίεργα φεστιβάλ του κόσμου!Ντοματοπόλεμοι,...

Περισσότερα...

6 γάμοι σε έναν

6 γάμοι σε έναν! Έξι ζευγάρια που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους,...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση