ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 5 περίεργες Χριστουγεννιάτικες συνήθειες ανά τον κόσμο!
5 περίεργες Χριστουγεννιάτικες συνήθειες ανά τον κόσμο! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 12:40

5 ????????? ?????????????????? ????????? ??? ??? ?????! ?? ???????????? ????? ??? ? ??????? ????????? ?? ??? ???? ??? ?????. ?????? ????? ?????? ????? ????????? «?????????» ???? ??????? ????????????? ??? ??????????????! ??? ?? ????? ????? ??? ?????:

  • Η κεντρική πλατεία της Πράγας... γέμισε από πούπουλα!!! Χιλιάδες πολίτες και τουρίστες υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα με έναν ομαδικό μαξιλαροπόλεμο! Έπαιξαν και γέλασαν με την ψυχή τους ενώ ήταν κι ένας τρόπος για να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον...!
  • Σε ζωολογικό κήπο στο Σύδνευ της Αυστραλίας πάλι δεν άφησαν παραπονεμένο ούτε χιμπατζή, ούτε καγκουρό ούτε κανένα άλλο ζωάκι αφού μοίρασαν σε όλα χριστουγεννιάτικα δώρα!
  • Στην Κατάνια της Ιταλίας ένας Άϊ Βασίλης έκανε ένα πρωτότυπο δώρο... Όχι, δεν ήταν κούκλα, αυτοκινητάκι ή κάποιο videogame αλλά χειροπέδες! Ο παραλήπτης βέβαια του δώρου δεν το είχε ζητήσει αφού πρόκειται για μαφιόζο τον οποίο ο αστυνομικός -Αϊ Βασίλης παρακολουθούσε εδώ και καιρό!!!
  • Άλλο ένα περίεργο, μας έρχεται από πόλεις της Καταλονίας όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ταραγκόνα... Αντί για τον Ιησού, την Παρθένο και τους τρείς Μάγους, μια παράξενη φιγούρα ενός κοντόχοντρου άνδρα που κάνει την... ανάγκη του δίπλα ακριβώς από την φάτνη του Ιησού.
  • Οι κεραμικές φιγούρες του Δον Κιχώτη και του Σάντσο Πάντσα αποκαλούνται «οι αφοδευτές» και συναντώνται στη Santa Lucia Fair της Βαρκελώνης και μας έρχονται από τον 18ο αιώνα. Συμβολίζουν την γονιμότητα, την ελπίδα και την ευημερία για το νέο έτος!
Πηγή: http://www.madata.gr/diafora/stranges/85836.html

 

Δείτε ακόμα...

3 ποντίκια για να σαμποτάρει τον ανταγωνιστή

3 ποντίκια «αμόλησε» σε καταστήματα ανταγωνιστών του ο...

Περισσότερα...

83 ώρες τηγάνιζε πατάτες και έκανε ρεκόρ!

83 ολόκληρες ώρες τηγάνιζε ασταμάτητα πατάτες ένας ιδιοκτήτης...

Περισσότερα...

180 κιλά καφέ για δημιουργία γυναικείου προσώπου

180 κιλά καφέ για δημιουργία γυναικείου προσώπου! Μια γιγαντιαία...

Περισσότερα...

30 χώρες επισκέπτηκαν σε 4 χρόνια ταξιδιών

30 ????? ???????????? ?? 4 ?????? ????????! ? Claire ??? ? Max ????????? ?? 30 ????? ???? ?? ??????? ???????? ????????...

Περισσότερα...

75 οδηγοί σε συχρονισμένο drifting για ρεκόρ!

75 οδηγοί σε συχρονισμένο drifting για ρεκόρ! Συγχρονισμένο drifting από 75...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση