ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 3.000.000 μέλη σε site για φλερτ μόνο για.. παντρεμένους!
3.000.000 μέλη σε site για φλερτ μόνο για.. παντρεμένους! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 10:12

3.000.000 μέλη σε site για φλερτ μόνο για.. παντρεμένους! Με το σκεπτικό ότι ''και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή'', ένας καναδός δημιούργησε πριν από 8 χρόνια ένα διαδικτυακό τόπο γνωριμιών ΜΟΝΟ για παντρεμένους!!

Αν και δεν ήταν το πρώτο site με τέτοιο αντικείμενο, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει τόπος συνάντησης παντρεμένων ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν: εξωσυζυγικό σεξ! Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του site ήρθε στον ιδρυτή του όταν διάβασε μία έρευνα που έλεγε ότι το ένα τρίτο των "ελεύθερων" που σερφάρουν στις ιστοσελίδες γνωριμιών, είναι στην πραγματικότητα "εντελώς παντρεμένοι".

Ήδη η σελίδα έχει 3 εκατομμύρια μέλη και υπολογίζεται ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα αποκτά και ένα νέο! Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, το site βασίστηκε στην " από στόμα σε στόμα" γνωριμία του με τους υποψήφιους πελάτες. Με κεντρικό διαφημιστικό σύνθημα το ''Όταν η μονογαμία γίνεται μονοτονία'', ξεκίνησαν μία μεγάλη καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, αλλά και έντυπα κάνοντας την συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ, να χάσει τον ύπνο της!

Ο παντρεμένος επισκέπτης, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταχωρήσει το προφίλ του, δίνοντας όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Στη συνέχεια η υπηρεσία του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει πιθανούς ερωτικούς συντρόφους, οι οποίοι μάλιστα να κατοικούν ή να εργάζονται σε απόσταση είκοσι μιλίων από την περιοχή όπου ζουν οι ίδιοι!

Για ατυχείς συναντήσεις με γνωστά πρόσωπα, οι υπεύθυνοι έχουν δημιουργήσει το ''κουμπί πανικού''' το οποίο μεταφέρει τα μέλη σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μία ιστοσελίδα στην οποία προβάλλονται βίντεο κινηματογραφικών ταινιών!

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το site χρεώνονται σε πιστωτική κάρτα και ανέρχονται στο ποσό των περίπου 300 δολαρίων για 1.000 credits. Με αυτά ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν καταφέρει να βρει τον ιδανικό εξωσυζυγικό σύντροφο στη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών εγγραφής!

 

Πηγή: http://www.madata.gr/...

 

 

Δείτε ακόμα...

120.000 τουβλάκια LEGO για να χτιστεί η ....Ακρόπολη

120.000 τουβλάκια LEGO για να χτιστεί η ....Ακρόπολη. Παρατηρώντας...

Περισσότερα...

7 ακριβές και άχρηστες online αγορές!

7 ??????? ??? ???????? online ??????! ??? ????? ???????? ?? ?????? ??? ?????? ?? ???????? ?? ??????? ??? ?? ??????...

Περισσότερα...

3 χρόνια θα στερηθεί την επαγγελματική του άδεια...

3 ?????? ?? ???????? ??? ????????????? ??? ????? ???? ??????? ??? ??? ???? ??????? ??? ??????? ?????????.   Κι...

Περισσότερα...

500.000 δολ. για τα ρεβόλβερ των Μπόνι και Κλάιντ

500.000 δολ. για τα ρεβόλβερ των Μπόνι και Κλάιντ!Τα ρεβόλβερ που...

Περισσότερα...

6 μήνες θα ταξιδεύουν οι ‘δοκιμαστές'...

6 μήνες γεμάτους πολυτέλεια και καλοπέραση, αναμένεται να...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr