ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 10 λεπτά αρκούν στο σεξ!
10 λεπτά αρκούν στο σεξ! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 09:04

10 λεπτά αρκούν στο σεξ, πεισματικά αυτών που υποστηρίζουν ότι οι ερωτικές συνευρέσεις πρέπει να διαρκούν ώρες ολόκληρες. Τελικά, οι τελευταίες δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική ευχαρίστηση!

Έρευνα της αμερικανικής Εταιρείας Σεξοθεραπείας και Έρευνας υποστηρίζει ότι σημασία δεν έχει η διάρκεια, αλλά ο τρόπος ή αλλιώς η ποιότητα. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι μόλις δέκα λεπτά είναι αρκετά για την ερωτική απόλαυση, σε αντίθεση με όσα βλέπουμε στο σινεμά ή την τηλεόραση!

Οι ερευνητές από το πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας, στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και νοσηλευτές. Ζήτησαν από τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αξιολογήσουν τη διάρκεια της ερωτικής επαφής που θεωρούν «επαρκή», «επιθυμητή», «πολύ σύντομη» και «πολύ μακρά». Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες χαρακτήρισαν «επαρκή» την επαφή που κρατάει τρία ως επτά λεπτά και «επιθυμητή» αυτή που κρατάει μεταξύ επτά και 13 λεπτών.

Το σεξ που κρατάει πάνω από 13 λεπτά αξιολογήθηκε ως πολύ μεγάλο σε διάρκεια, κουραστικό ή και βαρετό ενώ οι συμμετέχοντες συμφώνησαν επίσης ότι το σεξ του ενός ή των δύο λεπτών είναι «πολύ σύντομο» για να προσφέρει ικανοποίηση.

Η έρευνα αποκαλύπτει άλλο ένα στοιχείο - σοκ για την ερωτική μας ζωή, ότι δηλαδή το χασμουρητό μπορεί να είναι σέξι. καθώς εκτός από νύστα, μπορεί να υποδηλώνει και άλλα πράγματα, όπως ενδιαφέρον για τον άλλον, στρες αλλά και επιθυμία για σεξ.

 

Πηγή: http://news247.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

1 Καβαλάρης - φάντασμα στα επεισόδια του Καΐρου!

1 Καβαλάρης - φάντασμα στα επεισόδια του Καΐρου! Μυστήριο...

Περισσότερα...

20 χρόνια είχε ''μπανανοφοβία''!

20 ?????? ???? ''????????????''! ??? 20 ?????? ??? ????? ??????? ?????????????? ??? ??? ??? ???? ????... ????????!...

Περισσότερα...

16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες

16 ?????? ??? 14 ???????????? ????????! ? ??? ???????? ?????? ??? ?????? ???????? ????? ????? 34 ???? ??? ???? ?? ?????...

Περισσότερα...

2,22 μ. είναι o πιο ψηλός Eλληνας στον κόσμο!

2,22 ?. ????? o ??? ????? E??????! ? ??? ????? ??????? ????? 2,22 ????? ??? ?????? ???????? ??????? 55.   Ο...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση