ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Φύση Ζώα 6 χρώματα στις γάτες και οι μαγικές τους δυνατότητες!
6 χρώματα στις γάτες και οι μαγικές τους δυνατότητες! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 09:26

Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, ο χρωματισμός της γάτας επηρεάζει τον χαρακτήρα και τα ταλέντα της, ή μάλλον -για να το πω πιο σωστά- ο χαρακτήρας της επηρεάζει τα χρώματά της.

Η μαύρη γάτα
Χαρακτήρας - Πανέξυπνη και απίστευτα πονηρή. Το να την ξεγελάσεις είναι σχεδόν αδύνατο. Λατρεύει την μουσική αλλά και το καλό φαγητό. Είναι κάπως ιδιότροπη, εκλεκτική και πολύ υπεροπτική. Μα η αγάπη και ο σεβασμός της κερδίζεται σχετικά εύκολα.
Μαγικές Δυνατότητες - Είναι η πλέον διαισθητική σε παρουσίες πνευμάτων, φαντασμάτων, αερικών κλπ. Παρατηρώντας τις αντιδράσεις της, εύκολα καταλαβαίνουμε τις διαθέσεις της παρουσίας. Είναι ίσως πιο εύκολο να συνεργαστούμε μαζί της εξασκώντας την Τέχνη, παρά με οποιαδήποτε άλλη γάτα, λόγο χαρακτήρα αλλά και ταλέντου στην Μαγεία. Αυτό όμως το ταλέντο της στην Μαγεία έχει το τίμημά της: είναι η πλέον επιρρεπής σε μαγικές επιθέσεις.

 

Η Λευκή γάτα

Χαρακτήρας - Απρόβλεπτη, άτακτη, κυκλοθυμική, παιχνιδιάρα, υπερκινητική και υπερβολικά ανεξάρτητη. Δύσκολα κερδίζεις τον σεβασμό της και ακόμα δυσκολότερα την αφοσίωσή της.
Μαγικές Δυνατότητες - Είναι η πλέον δύσκολη συνεργάτης λόγο χαρακτήρα. Θα συνεργαστεί όποτε θέλει, όπως θέλει, για όσο θέλει κι ΑΝ θέλει! Διαθέτει όμως μια εκπληκτική ικανότητα να απομακρύνει εύκολα αρνητικές δυνάμεις, ενέργειες και κακόβουλες οντότητες, ιδιαίτερα εάν έχει μάτια διαφορετικού χρώματος.

Η Γκρίζα γάτα

Χαρακτήρας - Υπεροπτική, αξιοπρεπής, ακατάδεκτη και πολύ φιλάρεσκη. Δύσκολα κερδίζεις τον σεβασμό της, μα εάν το καταφέρεις, αποκτάς έναν απίστευτα θαρραλέο σύμμαχο. Είναι επίσης η πλέον στοργική μητέρα και καμία φορά σου δίνει την εντύπωση πως σε έχει πάρει υπό την προστασία της.
Μαγικές Δυνατότητες - Για πολλές θρησκείες συνδέεται με την Σεληνιακή Θεά. Η διαίσθησή της είναι αρκετά οξυδερκής και είναι αρκετά δυνατή ενάντια σε αρνητικές δυνάμεις και επιθέσεις. Εάν κερδίσεις τον σεβασμό της είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη και αποτελεσματική. Προσοχή όμως! Δεν φτάνει μονάχα να κερδίσεις τον σεβασμό της, αλλά και να τον διατηρήσεις!

Η Τιγρέ γάτα (κλασσική κεραμιδόγατα)

Χαρακτήρας - Ριψοκίνδυνη, καλοσυνάτη, λατρεύει το φαΐ και είναι η πλέον ταλαντούχα κλέφτρα! Είναι πιο εύκολο να κερδίσεις την αφοσίωση της τιγρέ γάτας παρά οποιασδήποτε άλλης.
Μαγικές Δυνατότητες - Για την Ελληνική θρησκεία, συνδέεται με τον Θεό Ερμή, περισσότερο λόγο του χαρακτήρα της. Η διαίσθησή της δεν είναι τόσο δυνατή όσο είναι στις άλλες γάτες, ούτε διαθέτει ιδιαίτερα ταλέντα. Έχει όμως το προτέρημα του ότι συνεργάζεται εύκολα και -σε αντίθεση με άλλες γάτες- όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, θα παραμείνει στο πλάι σου για να σε υπερασπιστεί. Η αφοσίωσή της μπορεί να της κοστίσει μέχρι και την ζωή της.

Η Ριγωτή Ξανθή γάτα

Χαρακτήρας - Η πλέον χαδιάρα, ήσυχη, ντελικάτη και αγαθή. Πολύ κοινωνική και εύκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη της. Είναι όμως και πολύ φιλάσθενη.
Μαγικές Δυνατότητες - Αν και είναι πολύ συνεργάσιμη, η ντελικάτη φύση της την κάνει εύκολο θύμα. Δεν θα διστάσει να σε υπερασπιστεί ενάντια στον κίνδυνο, όμως εύκολα θα σε εγκαταλείψει αν οι δυνάμεις είναι πέρα των δικών της δυνατοτήτων... μα οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες έτσι κι αλλιώς. Όμως, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη όταν πρόκειται για τελετουργίες και γητείες που αφορούν την αγάπη, την ειρήνη και την προστασία αγαπημένων προσώπων.

Η Τρίχρωμη γάτα

Χαρακτήρας - Πανέξυπνη, παιχνιδιάρα μέχρι τα βαθιά της γεράματα, πονηρή, κλέφτρα, φιλάρεσκη και απίστευτα γαλίφα! Έχει έναν εντυπωσιακό τρόπο να σε κάνει να κάνεις ότι εκείνη θέλει. Είναι πολύ δυναμική και το πείσμα της θρυλικό! Διαθέτει πολύ δυνατή κράση, αρρωσταίνει σπάνια και αναρρώνει γρήγορα.
Μαγικές Δυνατότητες - Λόγο χαρακτήρα, είναι απείθαρχη συνεργάτης, μα διαθέτει πολύ δυνατή διαίσθηση. Εξοικειώνεται εύκολα με τις παρουσίες πνευμάτων, φαντασμάτων, αερικών κλπ., σε σημείο που μπορεί να φτάσει και να παίζει μαζί τους! Δεν είναι καθόλου εύκολο θύμα. Ο δυναμισμός και το ανείπωτο πείσμα της είναι εκείνα που θα την κάνουν να σταθεί στο πλάι σου σε δύσκολες καταστάσεις χωρίς να δειλιάσει, και όχι τόσο η αγάπη της για σένα. Το αποτέλεσμα όμως είναι εκείνο που μετράει, και η τρίχρωμη γάτα βγαίνει σχεδόν πάντα νικήτρια.

 

Δείτε ακόμα...

6 βαθμούς Κελσίου αύξηση της θερμοκρασίας

6 βαθμούς Κελσίου αύξηση της θερμοκρασίας! Μη αναστρέψιμη θα...

Περισσότερα...

3 πράγματα που προσπαθούν να μας πουν οι γάτες!

3 ???????? ??? ?????????? ?? ??? ???? ?? ?????! ?,?? ??????????? ?????? ??? ?? ??????????? ??? ?????, ????????? ????...

Περισσότερα...

4 νέες λίμνες γεννιούνται στη Βόρεια Ελλάδα!

4 νέες λίμνες γεννιούνται στη Βόρεια Ελλάδα!  Με την ολοκλήρωση...

Περισσότερα...

75.000 τόνοι από τους μπλέ κάδους στις χωματερές

75.000 τόνοι από τις 521.000, που συγκεντρώνονται από την Ελληνική...

Περισσότερα...

1 στα 3 ψάρια του γλυκού νερού απειλείται με εξαφάνιση

1 ??? 3 ????? ??? ?????? ????? ?????????? ?? ?????????! ?? ??????????? ??? ????? ??????? ?????????? ??? ?? ?????? ???...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση