ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Φύση Άνθρωπος 27.574.049 ευρώ στο δίκτυο τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας!
27.574.049 ευρώ στο δίκτυο τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας!
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012 11:01

27.574.049 ???? ??? ?????? ????????????? ??? ???????????! ??? ???? ????????? ? ???????????? ??? ???????????, ???????????? ? ??????? ?? ??? ??? ??????? ??? ? ???????? ??? ???????. ?? ???? ????????? ??? ????????????? ????????? «?????????? ??? ???????? ????????» ??? ?????????? ????????????? ????????? ??? ?????????? ???????.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 27.574.049 ενώ η χρονική διάρκεια της υλοποίησης του έργου είναι 73 μήνες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ενεργειακό έργο το οποίο επεκτείνει το δίκτυο της τηλεθέρμανσης στην περιοχή ενώ θα συνδέεται πλέον και με τον ΑΗΣ στην Καρδιά.

Η επέκταση του δικτύου διανομής (Δ` φάση) περιλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την υλοποίησή του, προκειμένου να διατεθεί η παραγόμενη θερμότητα στα κτήρια. Περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου διανομής σε περιοχές εκατέρωθεν και/ή περιφερειακά του υφιστάμενου δικτύου Τηλεθέρμανσης της πόλης, την κατασκευή δικτύου παροχών και αναμονών καταναλωτών για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο διανομής.

Οι περιοχές μελέτης της επέκτασης δικτύου- Δ Φάσης αφορούν το υπόλοιπο του σχεδίου πόλης της Πτολεμαΐδας. Το δίκτυο διανομής περιλαμβάνει προμονωμένους αγωγούς και δίκτυο περίπου 1480 παροχών καταναλωτών. To μήκος του δικτύου διανομής (με τους αγωγούς παροχών μέχρι τη ρυμοτομική γραμμή) εκτιμήθηκε στα 74.000 μέτρα περίπου και το δίκτυο των παροχών καταναλωτών στα 21.000 μέτρα περίπου.

 

Πηγή: www.ypodomes.com/...

 

Δείτε ακόμα...

5χρονη ανακάλυψε δεινόσαυρο

5χρονη ανακάλυψε δεινόσαυρο! Το όνομα μιας εννιάχρονης από τη...

Περισσότερα...

72 δισ. εξοικονόμηση από την διαχείριση αποβλήτων

72 δισ. εξοικονόμηση από την διαχείριση αποβλήτων! Μελέτη της...

Περισσότερα...

1 εκατ. κατσαρίδες απέδρασαν και απειλούν καλλιέργειες

1 εκατ. κατσαρίδες απέδρασαν και απειλούν καλλιέργειες! Ένα...

Περισσότερα...

265 φορές μεγαλύτερο από τον Ήλιο ένα νέο Αστέρι-Γίγας!

265 φορές μεγαλύτερο από τον Ήλιο το Αστέρι-Γίγας! Ένα τεραστίων...

Περισσότερα...

1 μήνα αργότερα κοιμήθηκαν οι αρκούδες...

1 μήνα αργότερα απ΄ ό,τι συνηθίζουν, έπεσαν σε χειμερία νάρκη οι...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση