ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr
Home Φύση Άνθρωπος 3 ιστορίες θάρρους από τετράποδους φίλους μας!
3 ιστορίες θάρρους από τετράποδους φίλους μας!
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 09:44

3 ???????????? ???????? ??????? ??? ??????????? ?????? ???! ?? ???? ???????????? ???? ????????? ??? ?? ???????? ???, ???? ??? ????? ??????? ? ????????. ?? ???????? ??? ??????????, ???????????? ??? ?? ?????????? ?????? ????!

Sadie

Τον Μάρτιο του 2004, ο Melvin Reiten έκοβε δέντρα κοντά στο σπίτι του όταν ένα μεγάλο κλαδί έπεσε και τον εγκλώβισε. Η Sadie, που ήταν στο πλευρό του, έτρεξε στο σπίτι και με τα γαυγίσματά της προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή της συζύγου του, Annie. Στην αρχή, η Annie δεν έδωσε σημασία, και για δύο ώρες το κόλεϊ πηγαινοερχόταν μεταξύ του σπιτιού και του Reiten. Έγλειφε το πρόσωπό του και τον ζέσταινε με το σώμα της, για να τρέξει αμέσως μετά και πάλι στην Annie. Εντέλει η Annie κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ακολούθησε τη Sadie για να ανακαλύψει τον τραυματισμένο σύζυγό της. Ο Reiten μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και έζησε.

 

Belle

Το 2006, η Belle χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο για να καλέσει το ασθενοφόρο όταν ο ιδιοκτήτης της, Kevin Weaver, έπαθε διαβητικό σοκ. Ο Weaver είχε εκπαιδεύσει το μπιγκλ να δαγκώσει τον αριθμό ταχείας κλήσης σε περίπτωση ανάγκης. Όταν αυτός κατέρρευσε, η Belle πάτησε το πλήκτρο 9 και κάλεσε για βοήθεια.

Toby

Στις 28 Μαρτίου 2007, ένα γκόλντεν ριτρίβερ έσωσε τη ζωή της Debby Parkhurst δίνοντάς της τις πρώτες βοήθειες. Η Parkhurst βρισκόταν μόνη στο σπίτι μαζί με τα δύο σκυλιά της. Όταν στάθηκε στο λαιμό της ένα κομμάτι μήλου, προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει τον χειρισμό Χάιμλιχ, πιέζοντας δυνατά στο επιγάστριο. Ο Toby παρενέβη, ρίχνοντάς την στο πάτωμα και πηδώντας πάνω στο στήθος της έως ότου βγει το σφηνωμένο κομμάτι.


Winnie

Οι ηρωικές πράξεις δεν είναι μονοπώλιο των σκύλων. Όταν το σπίτι της οικογένειας Keesling, τον Απρίλιο του 2007, γέμισε από μονοξείδιο του άνθρακα εξαιτίας μιας βλάβης, η γάτα τους, Winnie -που κοιμόταν κοντά σε ανοιχτό παράθυρο- έτρεξε στο κρεβάτι της Kathy Keesling και την ξύπνησε τραβώντας τα μαλλιά της και νιαουρίζοντας. Η Kathy ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και σχεδόν λιποθύμησε αλλά η γάτα συνέχισε να επιμένει έως ότου η γυναίκα να σταθεί στα πόδια της. Η Kathy συνειδητοποίησε ότι ήταν η μοναδική στην οικογένεια που είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε το ασθενοφόρο, προτού καταρρεύσει και η ίδια. Οι διασώστες έφτασαν εγκαίρως ώστε να σώσουν τα τρία αναίσθητα μέλη της οικογένειας και τη Winnie που είχε κρυφτεί στην ντουλάπα.

 

Πηγή: http://www.in2life.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

2000 λίτρα βιοκαυσίμου από την επεξεργασία νεκρής φάλαινας

2000 λίτρα βιοκαυσίμου από την επεξεργασία νεκρής φάλαινας! Μια...

Περισσότερα...

8 απίθανοι τρόποι για να πουν τα πουλιά «σ’ αγαπώ»!

8 απίθανοι τρόποι για να πουν τα πουλιά «σ’ αγαπώ»! Είναι...

Περισσότερα...

1 μήλο την ημέρα...

1 μήλο την ημέρα...Tο μήλο είναι το φρούτο που κουβαλάει διαχρονικά...

Περισσότερα...

3 γιατρικά για διαχρονικές θεραπείες

3 γιατρικά για διαχρονικές θεραπείες. Εκατοντάδες χρόνια πριν, οι...

Περισσότερα...

5 βήματα για «πράσινο» 2012

5 βήματα για «πράσινο» 2012!Ο μέσος Έλληνας δεν είναι υπεύθυνος...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση