ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Marketing - Management 3 εργαλεία της Google στη διάθεσή σας!
3 εργαλεία της Google στη διάθεσή σας! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 09:47

3 εργαλεία της Google στη διάθεσή σας! Η Google ανακοίνωσε το Google Wallet (πορτοφόλι), ένα νέο τρόπο για να πληρώνετε για αγαθά μόνο με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου.

Το Google Wallet θα ξεκινήσει τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τη Citibank, τη Mastercard, τη Sprint, τη First Data και μια πλειάδα γνωστών καταστημάτων. Θα χρησιμοποιήσει Near Field Communication (NFC) τεχνολογία, ώστε οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν απλώς κουνώντας το τηλέφωνό τους σε ένα τερματικό. Την ίδια στιγμή, η Google θα συνεχίσει το Google Offers (προσφορές), προσφέροντας στους χρήστες ένα τρόπο για να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν κουπόνια.

Καθώς το Google Wallet είναι μια εφαρμογή για κινητά, θα κάνει περισσότερα από ένα κανονικό πορτοφόλι. Θα είστε σε θέση να αποθηκεύετε πιστωτικές κάρτες, προσφορές και κάρτες δώρων. Η Google γράφει στο επίσημο blog: «Όταν πληρώνετε, το τηλέφωνό σας θα εξαγοράζει πόντους και θα κερδίζει πίστωση. Κάποια μέρα, ακόμη και πράγματα όπως κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια, ταυτότητα και κλειδιά θα μπορούν να αποθηκεύονται στο Google Wallet.»

 

To Google Advisor είναι ένα νέο εργαλείο για την ανεύρεση και τη σύγκριση των χρηματοοικονομικών προϊόντων. Αποτελεί ένα προσωπικό εργαλείο σύγκρισης τιμών για ενυπόθηκα δάνεια, πιστωτικές κάρτες, CD, λογαριασμών ταμιευτηρίου, παρέχοντας έναν κατάλογο χρηματοπιστωτικών μέσων που πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησής σας.

Για στεγαστικά δάνεια, το Advisor παρέχει δεδομένα, όπως επιτόκια, μηνιαία καταβολή, τέλη και τα στοιχεία επικοινωνίας. Αν ψάχνετε για μια πιστωτική κάρτα, η μηχανή αναζήτησης παρέχει στοιχεία για επιβραβεύσεις, τον τύπο της κάρτας, τόκους και το ετήσιο τέλος. Είναι μια μηχανή σύγκρισης με πολλά φίλτρα και διαθέτει ορισμένες προσφορές που βασίζονται στο χαμηλό ετήσιο συνολικό επιτόκιο.

 

 

Πηγή: http://www.gugoo.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

4,9% πτώση σε αφίξεις τουριστών

4,9% πτώση σε αφίξεις τουριστών! Με πτώση 4,9% στις διεθνείς...

Περισσότερα...

1,1 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές

1,1 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές! Σε 1,1 δισ. ευρώ ανήλθε τη...

Περισσότερα...

1,69 δισ.ευρώ κόστισε η εξαγορά της Suzuki από τη Volkswagen

1,69 δισ.ευρώ κόστισε η εξαγορά της Suzuki Motor από τη Volkswagen(VW), με την ...

Περισσότερα...

17% αύξηση αυτοκτονιών στην Ελλάδα λόγω κρίσης

Αυξάνονται κατακόρυφα οι αυτοκτονίες στην Ευρώπη, καθώς η...

Περισσότερα...

3,1 εκατ. έφθασαν οι άνεργοι στη Γαλλία

3,1 εκατ. έφθασαν οι άνεργοι στη Γαλλία! Ο αριθμός των ικανών για...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση