ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Marketing - Management 3 Παρατηρητήρια Τιμών από την Ελληνική Κυβέρνηση
3 Παρατηρητήρια Τιμών από την Ελληνική Κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 10:26

3 Παρατηρητήρια Τιμών παρουσιάστηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση! Τα Παρατηρητήρια είναι αυτά των Τιμών, των Τιμών Υγρών Καυσίμων και του Παρατηρητηρίου Τιμών των Διδάκτρων από τον Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνο Ρόβλια.

Το Παρατηρητήριο Τιμών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ λειτουργεί στην ιστοσελίδα www.e-prices.gr και παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης και σύγκρισης των τιμών πώλησης, για πάνω από 1.500 προϊόντα σε 1.200 σημεία πώλησης, σε 13 Περιφέρειες, σε 1-4 πόλεις ανά Περιφέρεια. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Ε ενημερώνονται σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση (ανάλογα με το προϊόν) για τις τιμές των προϊόντων που διαθέτουν τα σούπερ μάρκετ και τα αναρτούν άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-prices.gr

Στη διεύθυνση www.gge.gr/app το Παρατηρητήριο Τιμών των Διδάκτρων, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ανάμεσα από 3.331 εκπαιδευτήρια των παραπάνω ειδικοτήτων αυτό που τους ταιριάζει ανάλογα με την τάξη που βρίσκεται το παιδί τους, τις δραστηριότητες που θέλει να παρακολουθήσει και τους παρέχει συνολική εικόνα σε ότι αφορά τα ετήσια δίδακτρα για όλους τους επαγγελματίες ανά γειτονιά.

Από τις αρχές του 2010 μεταφέρθηκε το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων www.fuelprices.gr στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Απεστάλησαν σε όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων της χώρας κωδικοί πρόσβασης και ζητήθηκε η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα παρακολούθησης των τιμών.

Το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων εμπλουτίζεται συνεχώς, σε συνεργασία με το TAXIS, με την ανάρτηση τιμών πώλησης πετρελαίου θέρμανσης κατ' οίκον από δραστηριοποιούμενους μεταπωλητές. Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές πετρελαίου Θέρμανσης στο πρατήριο ήδη απεικονίζονται στο Παρατηρητήριο Τιμών .

Τέλος υλοποιείται διαδικασία τεχνικής εφαρμογής, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ενημερώνεται και με SMS για τις χαμηλότερες τιμές των πρατηρίων στην περιοχή που βρίσκεται εκείνη την στιγμή.

Πηγή: http://www.isotimia.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

7.9 δις ευρώ τζίρος, φορολογητέο 45 εκατομμύρια!

7.9 δις ευρώ τζίρος, φορολογητέο 45 εκατομμύρια! Φορολογείται με 45...

Περισσότερα...

40,4% μείωση στην έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων

40,4% μείωση στην έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων! Μείωση 40,4%...

Περισσότερα...

600 δις έσοδα για την Ελλάδα από το φυσικό αέριο

600 δις έσοδα για την Ελλάδα από το φυσικό αέριο! Κρατικά έσοδα 600...

Περισσότερα...

5 απαντήσεις για το θέμα της περαίωσης

5 απαντήσεις για το θέμα της περαίωσης: 1 Ποιοί εντάσσονται στη...

Περισσότερα...

8,5% πτώση στη βιομηχανική παραγωγή Μαρτίου

8,5% πτώση στη βιομηχανική παραγωγή Μαρτίου! Μείωση 8,5% παρουσίασε...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση