ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Επιχειρήσεις 2 βραβεύσεις για την WinBank
2 βραβεύσεις για την WinBank Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Markos   
Πέμπτη, 13 Μαϊου 2010 08:04

2 βραβεία κατέκτησε το 2010 η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (winbank), αναδεικνύοντας την δυναμική της στον Ελληνικό χώρο.

Η πρώτη βράβευση ως η «Ηλεκτρονική Τραπεζική της Χρονιάς» έλαβε χώρα στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον ετήσιων βραβείων "Tech Excellence Awards" που διοργανώνονται από τα περιοδικά PC Magazine και Τ3 και στα οποία ψηφίζονται τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες του ευρύτερου ελληνικού τεχνολογικού χώρου. Η βράβευση έγινε με ανοιχτή δημόσια ψηφοφορία το Μάρτιο και Απρίλιο 2010, στο δικτυακό τόπο www.techawards.gr, όπου και σύμφωνα με τους διοργανωτές συμμετείχαν πάνω από 4.000 πολίτες. Δεδομένης της κατάταξης της Τράπεζας Πειραιώς με βάση τον αριθμό πελατών της στον Ελληνικό Τραπεζικό χώρο, το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς καταδεικνύει την προτίμηση των υπηρεσιών της, ακόμη και από πελάτες άλλων Τραπεζών.

Η υπεροχή αυτή, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια και με τη φετινή αξιολόγηση των ελληνικών υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής του περιοδικού PC Magazine. Μεταξύ των 17 αξιολογούμενων τραπεζών του Ελληνικού χώρου, η winbank ανακηρύχθηκε ως η Κορυφαία Υπηρεσία και η μοναδική που κέρδισε το βραβείο «Επιλογή Σύνταξης».

Πηγή: www.winbank.gr

 

Δείτε ακόμα...

3 δις δολλάρια επενδύσεις στη Ρωσία η Coca-Cola

3 ??? ???????? ?????????? ??? ????? ? Coca-Cola! ? Coca-Cola ????????? ?? ????????? 3 ??? ??????? ??????? ??? ????? ???...

Περισσότερα...

80% φθηνότερα οι ηλεκτρονικές αγορές!

Σημαντικό έδαφος, έναντι των παραδοσιακών καταστημάτων,...

Περισσότερα...

600 εκ. θέσεις εργασίας για την παγκόσμια ανάκαμψη

600 εκ. θέσεις εργασίας για την παγκόσμια ανάκαμψη! Ζοφερές...

Περισσότερα...

500.000 διαδηλωτές κατά του νέου συνταξιοδοτικού!

500.000 διαδηλωτές κατά του νέου συνταξιοδοτικού! Παρέλυσε η Γαλλία...

Περισσότερα...

28 εισηγμένες κάνουν "απόβαση" στη Wall Street

28 εισηγμένες κάνουν "απόβαση" στη Wall Street! Στις 5-6 Ιουνίου...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση