ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Επιχειρήσεις 100.000 θέσεις εργασίας στη... Βουλγαρία από Έλληνες
100.000 θέσεις εργασίας στη... Βουλγαρία από Έλληνες Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 08:44

100.000 ?????? ???????? ???... ????????? ??? ???????! ?????? ??????????? ????????? ??? ????????? ????? ? ???? ???. ???? ?????? ? ????????? ???????? ????? ??????????, ?? ????????? ???????????? ??? ?????????????????? ??? ?????????? ????? ?? ????????? 20 ??????, ????? ???????????? 100.000 ???????? ???? ?????? ????????.

 

Η σταθερή μετανάστευση ελληνικών κεφαλαίων στα Βαλκάνια είναι βασικός τροφοδότης και της βουλγαρικής οικονομίας, παραδέχθηκε ο πρόεδρος της χώρας Πλέβνελιεφ, σε δηλώσεις του στους Βούλγαρους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ελλάδας Κάρολο Παπούλια τη Τετάρτη, στην Αθήνα.
Στη συζήτηση με τον Έλληνα ομόλογο του, ο κ. Πλέβνελιεφ έδωσε έμφαση στην ανάγκη επιτάχυνσης της κατασκευής του διαμετακομιστή μεταξύ των δικτύων αερίου των δύο γειτονικών χωρών, στη δυναμικότερη συνεργασία για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου "Στρούμα" (Στρυμόνας) και στη διεύρυνση της συνεργασίας στην κατάρτιση κοινών σχεδίων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου του Βούλγαρου προέδρου.
Τα βουλγαρικά ΜΜΕ έδωσαν ευρεία δημοσιότητα στο ελληνοβουλγαρικό διάλογο κορυφής κατά την επίσκεψη στην Αθήνα του κ. Πλέβνελιεφ, ο οποίος την Πέμπτη επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη.
Παπούλιας: Οι Έλληνες κάνουν θυσίες αλλά οι εταίροι δεν το αντιλαμβάνονται
Για σκληρές θυσίες που κάνει ο ελληνικός λαός και είναι δύσκολο να τις αντιληφθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Ο κ. Παπούλιας είπε πως ''η Ελλάδα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, με απώτερο στόχο να καταστεί μια χώρα φιλική στην προσέγγιση επενδύσεων''.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως είναι ανάγκη να θεμελιωθεί ένα νέο υγιές και παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης για την Ελλάδα, προκειμένου η χώρα μας να εξέλθει ισχυρότερο από την κρίση.
Ο Κάρολος Παπούλιας ο οποίος κατά τη συνάντηση με τον Βούλγαρο ομόλογό του Ρόζεν Πεβνέλιεφ, υπογράμμισε ακόμη ότι ''μέσα από κοινές επιλογές, από κοινές πρωτοβουλίες και προσπάθειες, ισχυροποιήσαμε τους δεσμούς μας και δημιουργήσαμε ένα σημαντικό προηγούμενο στα Βαλκάνια, ένα πολύτιμο παράδειγμα καλής γειτονίας και αμοιβαίας εκτίμησης''.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, εστίασε επίσης και στην συμβολή της χώρας μας στην ανάπτυξη της Βουλγαρίας, όπου στο πλαίσιο του ΕΣΟΑΒ έχουν διατεθεί στην γειτονική χώρα 54,29 εκ. ευρώ, από τα οποία το 79% αφορά σε Δημόσιες Επενδύσεις/Μεγάλα Έργα, το 20% σε ιδιωτικές παραγωγικές επενδύσεις και το 1% σε μικρά έργα.

 

Πηγή: http://news247.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

2.750.000 δηλώσεις Ε1 υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά!

2.750.000 φορολογικές δηλώσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά! Σημαντική...

Περισσότερα...

4 βήματα οδηγούν σε 35.000.000.000 ευρώ

4 βήματα οδηγούν σε 35.000.000.000 ευρώ! Στην πρόσληψη 100 ιδιωτών -...

Περισσότερα...

36,1 εκατ. κέρδη για την Ελληνική Τράπεζα

36,1 ????. ???? ????? ?? ????? ??? ????? ??? ?????? ??? ????????? ???????? ??? ?? 2009, ???? 44,6 ????. ???? ?? 2008....

Περισσότερα...

3 δισ. κινέζικη παραγγελία στη Boeing

3 δισ. κινέζικη παραγγελία στη Boeing! Η κινεζική αεροπορική...

Περισσότερα...

6 παγίδες στο δρόμο προς την ανάκαμψη της Ελλάδας

6 παγίδες στο δρόμο προς την ανάκαμψη της Ελλάδας. Δεκάδες...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση