ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Επιχειρήσεις 3 για το Βραβείο: Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 2011
3 για το Βραβείο: Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 2011 Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 11:08

3 ???????? ??? ?? «??????? ?????????????? ???????? ??? ??????? 2011». ?? ???????????? ?????? ??????? ???????????? ??? ??????? ??? ???????? ??????? ???????? ??? ???????? ??????????????????? ?????? 2011 ??? ?????? ???????????????????, ??????????? ???? ????? ???????? ??? ?? 4? «??????? ??????? ???????????? ??? ?? ?????????????? ???????? ??? ???????».

Η ανάδειξη των φιναλίστ έγινε με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αλλά και τις προοπτικές για νέες θέσεις εργασίας.

Οι τρεις φιναλίστ είναι οι:

  • Παναγιώτα και Μαρία Βλάχου της Fereikos Helix με έδρα την Κόρινθο, αριθμεί 8 υπαλλήλους και δραστηριοποιείτε στη δημιουργία ανοιχτών σαλιγκαροτροφικών μονάδων ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου.
  • Ρεβέκκα Πιτσίκα της People for Business με έδρα την Αθήνα, αριθμεί 9 υπαλλήλους και παρέχει εξειδικευμένες και αποκλειστικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.
  • Δημήτρης Γλέζος της Indifex με έδρα την Πάτρα, αριθμεί 8 υπαλλήλους και δραστηριοποιείτε στη δημιουργία και παροχή καινοτόμου μεταφραστικού λογισμικού συστήματος.

Οι φιναλίστ θα παραβρεθούν στην βραδιά της απονομής, οπού εκεί ο κ. Χατζηιωάννου, αφού τους γνωρίσει προσωπικά και συζητήσει μαζί τους, θα ανακοινώσει τον τελικό νικητή.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Πριν από 4 χρόνια, με μόνο γνώμονα την ανταπόδοση στην κοινωνία, ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα, σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, για να αναδείξω και να προάγω το θεσμό της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ανάμεσα στους νέους κάτω των 40 ετών.

Η ιδέα πίσω από αυτή την προσπάθεια είναι απλή: το μεγαλύτερο εμπόδιο για ένα νέο άνθρωπο που θέλει να ξεκινήσει τη δικιά του επιχείρηση είναι η εξεύρεση της απαιτούμενηςχρηματοδότησης, ιδιαίτερα σήμερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική εποχή για την Ελλάδα. Συνεπώς, με το βραβείο αξίας 50.000 €, δίνω την ευκαιρία στον νικητή να στηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής του».

Το 2008 οι ιδρυτές των Simply Burgers κέρδισαν το πρώτο ετήσιο Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για την επιτυχημένη εξυπηρέτηση πελατών ταχείας εστίασης. Ακολούθησαν το 2009 η ομάδα του zoo.gr για την καινοτόμο προσέγγιση στα social media και τη δημιουργία του μεγαλύτερου ελληνικού Web Meeting Point και το 2010 η εταιρία Fasmetrics για την παροχή καινοτόμων διαγνωστικών ηλεκτρομαγνητικών μετρήσεων.

 

Πηγή: http://www.isotimia.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

2 sites για έρευνα στις τιμές των super markets

2 sites για έρευνα στις τιμές των super markets! Είναι πλέον γνωστό ότι...

Περισσότερα...

10% άνοδος του ελληνικού τουρισμού λόγω Αιγύπτου!

10% άνοδος του τουρισμού λόγω Αιγύπτου! Διψήφια ποσοστά ανόδου...

Περισσότερα...

8,77 δισ. τα «φέσια» του Δημοσίου το 2012

8,77 ???. ?? «?????» ??? ???????? ?? 2012! ??? 8,77 ???. ???? ??????? ?? ????????????? ??????? ??? ???????? ??? ????...

Περισσότερα...

200.000 μετανάστες τον χρόνο επιπλέον χρειάζεται η Γερμανία

200.000 μετανάστες τον χρόνο επιπλέον χρειάζεται η Γερμανία! Περί...

Περισσότερα...

13 κράτη ευρωζώνης με έλλειμμα άνω του 3% του ΑΕΠ!

13 κράτη ευρωζώνης με έλλειμμα άνω του 3% κατέγραφησαν το 2009. Την...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση