ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Επιχειρήσεις 180% αύξηση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα!
180% αύξηση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 10:06

180% αύξηση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα! Σε "φλέβα χρυσού" εξελίσσεται για τον ελληνικό τουρισμό το τουριστικό ρεύμα από Ρωσία και στόχος του υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού είναι να εδραιωθεί αυτή η σχέση και στο μέλλον, προκειμένου η Ρωσία να γίνει μια από τις κύριες αγορές του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλάισιο αυτό, ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος αναμένεται το επόμενο διάστημα στη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του και θα έχει σειρά επαφών με τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας. Παράλληλα, θα επισκεφθεί το κέντρο θεωρήσεων Visa προκειμένου να ενημερωθεί για τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει ενώ θα δώσει σειρά συνεντεύξεων στα ρωσικά ΜΜΕ.

Ηδη οι αφίξεις από Ρωσία τρέχουν με 180% και εκτίμηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι εφέτος οι αφιχθέντες Ρώσοι τουρίστες μπορεί να φτάσουν και τις 700.000. Κύριοι παράγοντες που εχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία είναι η γρήγορη έκδοση της Visa, με την προσθήκη νέων Visa Center με επιπλέον προσωπικό, αλλά και τα γεγονότα στη λεκάνη της Μεσογείου που εκτιμάται ότι ώθησαν μέρος των Ρώσων προς τα ελληνικά θέρετρα.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση Visa, το προξενείο της Αγίας Πετρούπολης εκδίδει εντός 24 ωρών τις θεωρήσεις εισόδου, χρόνος που θεωρείται ικανοποιητικός από τις ελληνικές αρχές. Αίτημα πάντως των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων είναι να μπορούν και οι ίδιοι να διεκπαιρεώνουν εκδόσεις ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Πηγή: http://www.express.gr/...

 

 

Δείτε ακόμα...

200 προσωπικότητες υπέρ της διαγραφής του χρέους!

200 προσωπικότητες υπέρ της διαγραφής του χρέους! Πάνω από 200...

Περισσότερα...

6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο βγήκαν σε αγγελία

6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο βγήκαν σε αγγελία! Εργασία στον...

Περισσότερα...

5 νέα προγράμματα μέσα στο 2011 από τον ΟΑΕΔ

5 νέα προγράμματα μέσα στο 2011 από τον ΟΑΕΔ Με πέντε νέα...

Περισσότερα...

578.723 οι άνεργοι στην Ελλάδα το Μάρτιο

578.723 άνεργοι καταγράφτηκαν το Μάρτιο του 2010 στην Ελλάδα, αριθμός...

Περισσότερα...

1 στους 3 εργαζόμενους με μαύρη εργασία

1 στους 3 εργαζόμενους με μαύρη εργασία. Κλιμάκια της Ειδικής...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση