ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κατηγορίες
SMS Numbersland.gr Εκτύπωση E-mail

sms_numbersland_logo_smaller

Το Numbersland.gr προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής μηνυμάτων SMS μέσω της πλατφόρμας sms.numbersland.gr.

Τι είναι το sms.numbersland.gr;
Το sms.numbersland.gr αποτελεί έναν εύχρηστο μηχανισμό αποστολής μαζικών μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS) μέσω του διαδικτύου. Μέσω του μηχανισμού αυτού, τα μέλη του Numbersland.gr μπορούν, απολύτως δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, να στείλουν SMS σε όλα τα δίκτυα της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ενεργοποίηση της υπηρεσίας
Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας sms.numbersland.gr απαιτείται μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Βήμα 1ο: Γίνετε μέλη του Numbersland.gr (πατήστε εδώ)
Βήμα 2ο: Αφού γίνετε μέλος, παρακαλώ στείλτε e-mail με τίτλο "SMS Numbersland" στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Αμέσως μετά θα λάβετε ενημερωτικό e-mail σχετικά με τον τρόπο χρήσης του sms.numbersland.gr, καθώς και τους απαραίτητους κωδικούς πρόσβασης.

Διευκρινίζεται ότι μόνο τα μέλη τους Numbersland.gr έχουν δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας αυτής.

Ανανέωση μονάδων SMS
Τα μέλη μπορούν να προσθέτουν μονάδες SMS (1 μονάδα SMS = 1 μήνυμα SMS)  στο λογαρισμό τους με την προσθήκη Νέων-Ειδήσεων στο Numbersland.gr.
Κάθε νέο που προσθέτετε στο Numbersland.gr επιβραβεύεται με 10 μονάδες SMS στο sms.numbersland.gr (ισχύει μέχρι 31/5/2010). Για την ανανέωση των μονάδων σας σε SMS, σε καμία περίπτωση δεν θα καταβάλλεται χρηματικό αντίτιμο, καθώς η υπηρεσία δεν έχει σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση.

Οδηγίες χρήσης του sms.numbersland.gr
Το sms.numbersland.gr είναι ένα από τα πλέον ευκολόχρηστα συστήματα αποστολής μαζικών μηνυμάτων SMS. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης μπορείτε να βρείτε μετά την είσοδό σας στο σύστημα, από την επιλογή "Βοήθεια" στο οριζόντιο menu του sms.numbersland.gr.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση