ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Άλλα 1η η Θεσσαλονίκη στο διαγωνισμό Νεολαίας Ευρώπης!
1η η Θεσσαλονίκη στο διαγωνισμό Νεολαίας Ευρώπης! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Doritaki   
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 09:25

1? ? ??????????? ??? ?????????? ???????? ???????! «????????? ?????????? ????????» ??? ?? ???? 2014 ??????????? ? ??????????? ???? ??????? ??? ???????????, ??? ??????????? ?????????? ??????????? ???????? ??? ?? 2012, ??? ??????? ??? ???????????? ?????????? ?????? ???????? ??? ?????????? ??? ??? ?????. ?? ????? ??? ?????? ??? ????????????? ???? ?? ???????? ??? ?? ??????? ??? ??????.

"Η Θεσσαλονίκη έχτισε το ισχυρότερο πρόγραμμα με βαθιές και δημιουργικές ιδέες\", δήλωσε ο Peter Matjasic, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας.Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να προετοιμαστεί κι αυτή η προετοιμασία θα πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα - κάτι που το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας προσβλέπει σε στενή παρακολούθηση και σχετική συνεργασία" κατέληξε ο Peter Matjasic.

Σύμφωνα με τον πίνακα των νομικών που αποφάσισαν να βραβεύσουν τη Θεσσαλονίκη, η πόλη έδειξε τη θέλησή της στη δημιουργία βιώσιμων σχεδίων, για μία σειρά από δραστηριότητες, που με βάση τις υφιστάμενες δομές, οι νέοι της πόλης καλούνται να φέρουν εις πέρας. Τα θέματα αυτών των δραστηριοτήτων θα είναι πολιτιστικά, κοινωνικά και οικονομικά και θα αφορούν τη Θεσσαλονίκη.

Την πρόταση που έφερε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε αντιπροσωπεία του δήμου, στην οποία συμμετέχουν η αντιδήμαρχος νεότητας, αθλητισμού και εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου, ο πρόεδρος της ομάδας εργασίας του προγράμματος «Θεσσαλονίκη υποψήφια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ελευθεριάδης, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Άννα Ευθυμίου και το μέλος της ομάδας εργασίας εκπρόσωπος του Unesco Youth Club Θεσσαλονίκης Μπάμπης Παπαϊωάννου.

Τα τελευταία χρόνια το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας βράβευσε τις πόλεις Τορίνο (Ιταλία 2010), Αμβέρσα (Βέλγιο 2011), Μπράγκα (Πορτογαλία 2012) και Μάριμπορ (Σλοβενία 2013).

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

74 ετών 'έφυγε' ο αρχαιολόγος Γ. Σακελλαράκης

74 ετών απεβίωσε στις 28/10/2010 ο αρχαιολόγος Γιάννης Σακελλαράκης,...

Περισσότερα...

5.000 θάνατοι στην Ελλάδα οφείλονται στο αλκοόλ!

5.000 θάνατοι οφείλονται σε αιτίες που σχετίζονται με την...

Περισσότερα...

6 λάθη της ομορφιάς

6 λάθη της ομορφιάς!Ντους, μανικιούρ, μακιγιάζ, είναι πολλές οι...

Περισσότερα...

6 "μόδες" που ξεχάσαμε

6 "μόδες"  που ξεχάσαμε! Οι μόδες τα τελευταία χρόνια κρατούν όλο...

Περισσότερα...

5 αρχαίοι πολιτισμοί με προηγμενη τεχνολογία

5 αρχαίοι πολιτισμοί με προηγμενη τεχνολογία, ζηλευτή ακόμα και...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση