ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Κοινωνία - Πολιτισμός Διατροφή 5 συμβουλές για εύκολη και σωστή απώλεια κιλών!
5 συμβουλές για εύκολη και σωστή απώλεια κιλών! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 10:10

5 συμβουλές για εύκολη και σωστή απώλεια κιλών! Το σημαντικό, ωστόσο, είναι να λάβουμε δράση σύντομα προτού τα 2-3 κιλά γίνουν 10!

Μη ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά στη κάθε τροφή, οπότε ένα πρόγραμμα διατροφής δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπου σε όλους.

Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες μικρές συστάσεις-συμβουλές που μπορούν όλοι να ακολουθήσουν έτσι ώστε να μπουν σταδιακά σε ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής χάνοντας παρράλληλα τα περιττά κιλά των διακοπών.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε;

  • Ξεχνάμε τα παγωτά και τα γλυκά ψυγείου και τα αντικαθιστούμε με φρούτα εποχής ως σνακ. Με αυτή τη μικρή αλλαγή μπορούμε να χάσουμε μέχρι και 0,5 κιλό τη βδομάδα δηλ. περίπου 2 κιλά το μήνα!
  • Αντικαθιστούμε τα φαγητά της ταβέρνας το βράδυ με ελαφριά και πρωτεινικά γεύματα, όπως άπαχο φιλέτο κρέας ή ψάρι με σαλάτα ή λαχανικά ή ομελέτα με λαχανικά ή σαλάτα με μανιτάρια ή σολομό.
  • Πίνετε πολύ νερό και αφήστε απ'έξω τους χυμούς φρούτων και τα αναψυκτικά, τα οποία δίνουν τις πιο περιττές και άχρηστες θερμίδες.
  • Προσπαθήστε να εντάξετε ξανά το πρωινό στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Σίγουρα μετά από τόσο φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, το πρωινό δεν θα σας έλειπε και πολύ. Ωστόσο, θα σας βοηθήσει να ξεκινάτε τη μέρα σας με περισσότερη ενέργεια και έλεγχο στα υπόλοιπα γεύματα.
  • Ενεργήστε έξυπνα μειώνοντας τις θερμίδες από τα γέυματα αλλάζοντας τον τρόπο μαγειρέματος και τα συνοδευτικά σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να προτιμήσετε το μαγείρεμα στη σχάρα ή στον ατμό και να μην συνοδεύετε τα γεύματά σας με ψωμί ή παξιμάδι.
Πηγή: http://www.digitalcrete.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες! Όσο περισσότερα...

Περισσότερα...

10 λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές !

10 ????? ??? ?? ?????? ????????? ??? ??????????! ???? ????????????? ????????? ??? ????????? ???????! ?? ???????? ??? ??...

Περισσότερα...

1,05 ''παίζανε'' τον Κακλαμάνη οι bookers, αλλά..

1,05 ''παίζανε'' τον Κακλαμάνη οι bookers, αλλά.. έχασε! Στη σελίδα της...

Περισσότερα...

17 διαφορετικές χρήσεις καθημερινών αντικειμένων

17 διαφορετικές χρήσεις καθημερινών αντικειμένων. Υπάρχουν γύρω...

Περισσότερα...

81% των χρηστών του intrenet 'ψάχνουν' για την υγεία

81% των χρηστών του Διαδικτύου ενδιαφέρονται και αναζητούν...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση