ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ
100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 10:28

100.000 ??????? torrent ????????? ???? ???! 100.000 ????? -?????? ??????? torrent sites- ???????? ?????? ??? ????????? ??????????? ??????????? ???? ???, ???? ??????????? 12 ?????.

Από τις 80 που είχαν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους. Μάλιστα όλα τα δεδομένα "σεντράρονται" στο Google Docs!

Ο "πόλεμος" εναντίον των χρηστών που κατεβάζουν περιεχόμενο από torrent sites συνεχίζεται, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου ένας ανώνυμος φορέας δαπάνησε αρκετούς μήνες για να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα που αφορούσαν στις παραπάνω μηνύσεις εναντίον P2P δικτύων από τις αρχές του 2010.

Οποιοσδήποτε θέλει να τσεκάρει τα δεδομένα που αφορούν στις συγκεκριμένες υποθέσεις μηνύσεων, αλλά και στα εμπλεκόμενα άτομα από τις 8 Ιανουαρίου 2010 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2011, μπορεί να επισκεφθεί το σχετικό link στο Google Docs (!), όπου και θα ανανεώνονται συχνά...

Όπως γίνεται κατανοητό, με τη συγκεκριμένη ενέργεια ξεκινά μια νέα εποχή μαζικών μηνύσεων εναντίον των χρηστών P2P δικτύων, η οποία παράλληλα αποτελεί και μια νέα πηγή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής περιεχομένου. Οι συγκεκριμένες εταιρείες, που είναι και κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων, προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που μοιράζονται το περιεχόμενο online, έτσι ώστε να τους προσφέρουν στη συνέχεια συμβιβασμό που μπορεί να κυμανθεί από μερικές εκατοντάδες ως κάποιες χιλιάδες δολάρια, για να αποφύγουν τη δίκη.

 

Πηγή: http://www.neo2.gr/web/...

 

Δείτε ακόμα...

9.300 χλμ το μήκος του Υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου

9.300 ??? ????? ?? ????? ??? ????????????? ????????????, ??? ??????????? ??????? ?????????????? ??????? ???? ?????. ?...

Περισσότερα...

6 γονίδια που ευθύνονται για τον πονοκέφαλο

6 ??????? ??? ?????????? ??? ??? ??????????! ? ??????????? ????? ??? ??? ??????, ??? ????????, ??? ????????? ??? ???...

Περισσότερα...

2 ώρες ΜΟΝΟ ποιοτικής τηλεόρασης για 2χρονα παιδιά

2 ώρες ΜΟΝΟ ποιοτικής τηλεόρασης για 2χρονα παιδιά συστήνει η...

Περισσότερα...

8 ασυνήθιστα περίεργες ιστοσελίδες!

8 ασυνήθιστα περίεργες ιστοσελίδες! Όλοι μας ξέρουμε ότι...

Περισσότερα...

160.000 Έλληνες εμφανίζουν στυτική δυσλειτουργία

160.000 έλληνες εμφανίζουν στυτική δυσλειτουργία δηλαδή περίπου το...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση