ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Επιστήμες - Τεχνολογία Πληροφορική 100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ
100.000 χρήστες torrent μηνύθηκαν στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 10:28

100.000 ??????? torrent ????????? ???? ???! 100.000 ????? -?????? ??????? torrent sites- ???????? ?????? ??? ????????? ??????????? ??????????? ???? ???, ???? ??????????? 12 ?????.

Από τις 80 που είχαν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους. Μάλιστα όλα τα δεδομένα "σεντράρονται" στο Google Docs!

Ο "πόλεμος" εναντίον των χρηστών που κατεβάζουν περιεχόμενο από torrent sites συνεχίζεται, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου ένας ανώνυμος φορέας δαπάνησε αρκετούς μήνες για να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα που αφορούσαν στις παραπάνω μηνύσεις εναντίον P2P δικτύων από τις αρχές του 2010.

Οποιοσδήποτε θέλει να τσεκάρει τα δεδομένα που αφορούν στις συγκεκριμένες υποθέσεις μηνύσεων, αλλά και στα εμπλεκόμενα άτομα από τις 8 Ιανουαρίου 2010 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2011, μπορεί να επισκεφθεί το σχετικό link στο Google Docs (!), όπου και θα ανανεώνονται συχνά...

Όπως γίνεται κατανοητό, με τη συγκεκριμένη ενέργεια ξεκινά μια νέα εποχή μαζικών μηνύσεων εναντίον των χρηστών P2P δικτύων, η οποία παράλληλα αποτελεί και μια νέα πηγή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής περιεχομένου. Οι συγκεκριμένες εταιρείες, που είναι και κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων, προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που μοιράζονται το περιεχόμενο online, έτσι ώστε να τους προσφέρουν στη συνέχεια συμβιβασμό που μπορεί να κυμανθεί από μερικές εκατοντάδες ως κάποιες χιλιάδες δολάρια, για να αποφύγουν τη δίκη.

 

Πηγή: http://www.neo2.gr/web/...

 

Δείτε ακόμα...

6 χρώματα αποκαλύπτουν την ψυχολογία μας

6 χρώματα που αποκαλύπτουν την ψυχολογία μας και τι...

Περισσότερα...

500 δισ. δολάρια η αξία της Apple

500 δισ. δολάρια η αξία της Apple! Tο όριο των 500 δισεκατομμυρίων...

Περισσότερα...

20πλάσια κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ελλάδα...

20?????? ????? ???????????? ??????? ???? ?????? ?? ????? ?? ????? ?????????? ?????.   Η κυριότερη...

Περισσότερα...

2 δισ. δολάρια δάνειο από τη Microsoft στη Dell

2 ???. ??????? ?????? ??? ?? Microsoft ??? Dell! ? Dell ?????????? ??? ???????? ??? ?? ??? ????????? ?? ???????????????...

Περισσότερα...

8 συμβουλές για την υγεία της καρδιάς σας.

8 συμβουλές για την υγεία της καρδιάς σας με αφορμή την Παγκόσμια...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση