ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Star System 6ο μέλος στο καταραμένο ''27 Club'' η Amy Winehouse
6ο μέλος στο καταραμένο ''27 Club'' η Amy Winehouse Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 09:38

6ο μέλος στο καταραμένο ''27 Club'' η Amy Winehouse. H Amy Winehouse προστέθηκε στο καταραμένο ''27 Club'' μαζί με τους Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison και Kurt Kobain.

Ένα εξαιρετικό μουσικό ταλέντο μας άφησε νωρίς και μπήκε στο άτυχο ''27 Club''. Μετά από χρόνιες καταχρήσεις, το τέλος ήρθε για την Amy Winehouse στα 27 της χρόνια, όπως και για μία ομάδα σπουδαίων καλλιτεχνών της ροκ που έφυγαν σε αυτή την ηλικία, γεγονός που ώθησε στη δημιουργία του ''27 Club'', γνωστού και ως ''Forever 27 Club'' ή ''Club 27''.

 

Ο θάνατος των Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin και Jim Morrison ήταν που ώθησε στη δημιουργία του, ενώ από ορισμένους προστέθηκε αργότερα και ο Kurt Kobain. Η αδερφή του Kurt Kobain, σύμφωνα με τη βιογραφία ''Heavier than Heaven'', ισχυρίστηκε μετά το θάνατό του ότι από παιδί έλεγε πως ήθελε να προστεθεί στο ''7 Club''. ''Πήγε και μπήκε σε αυτό το ηλίθιο κλαμπ. Του είπα να μην μπει σε αυτό το ηλίθιο κλαμπ'', φέρεται να του είχε πει μια φορά η μητέρα του Wendy προτού αυτοκτονήσει.

Ο πρώην βοηθός της Amy Winehouse Alex Haines αποκάλυψε το 2008 πως του είχε πει ότι φοβόταν το τέλος. Υπολόγιζε ότι θα γινόταν ''μέλος''του ''27 Club''. ''Έχω μία αίσθηση ότι θα πεθάνω νωρίς'''', δήλωσε ότι του είχε πει, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε τρία χρόνια αργότερα.

Πηγή: http://news247.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

25.000 απαντήσεις σε ένα σκονάκι 10,5 μέτρων!

25.000 ?????????? ?? ??? ??????? 10,5 ??????!?? ???????? ???? ????????? ????? ????????? ?????????, ??? ??? ????? ?????...

Περισσότερα...

12 μέρες μετά το θάνατό της «Αναστήθηκε»

12 μέρες μετά το θάνατό της «Αναστήθηκε»! Μια 67χρονη γυναίκα στη...

Περισσότερα...

9 από τις δυσκολότερες δουλειές του κόσμου

9 από τις δυσκολότερες δουλειές του κόσμου! Αν θεωρείς ότι η...

Περισσότερα...

6ο μέλος στο καταραμένο ''27 Club'' η Amy Winehouse

6ο μέλος στο καταραμένο ''27 Club'' η Amy Winehouse. H Amy Winehouse προστέθηκε στο...

Περισσότερα...

9 μικρά και καλά αστεία!

9 μικρά και καλά αστεία! Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, το να...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση