ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Star System 10 πράγματα που μάθαμε για τις γυναίκες από ταινίες!
10 πράγματα που μάθαμε για τις γυναίκες από ταινίες! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 09:50

10 πράγματα που μάθαμε για τις γυναίκες χάρη στις αμερικανικές ρομαντικές ταινίες.  Οι αντιδράσεις στα ερωτικά τους ζητήματα, και όχι μόνο, σε όλες σχεδόν τις αμερικανικές ταινίες ήταν πανομοιότυπες!

Ως εκ τούτου, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποτυπωθεί στο μυαλό μας ένας τύπος της γυναίκας ο οποίος, με βάση τις ταινίες, έχει τα εξής 10 χαρακτηριστικά:

1. Όταν χωρίζουν, φοράνε τις καρό πυτζαμούλες τους, με ένα κάπως χαλαρό φούτερ και καλτσούλες λευκές φρεσκοπλυμμένες,και τρώνε παγωτό απευθείας από το κουτί του βλέποντας τηλεόραση.

2. Έχουν τουλάχιστον ένα γκέι φίλο ή μία άσχημη - αλλά πολύ αστεία- κολλητή.

3. Πίνουν starbucks πηγαίνοντας στη δουλειά και πάνε για κοκτέιλ μετά τη δουλειά. Τί λάθος κάνουμε οι υπόλοιποι που πάμε και ηρεμούμε μετά τη δουλειά δεν έχω καταλάβει...

4. Αν είσαι κολλητός τους φίλος παλαιόθεν, τότε είναι πολύ πιθανό να σε ερωτευτούν στο τέλος. Αφού, φυσικά, πρώτα διαπιστώσουν ότι ο Ωραίος Γκόμενος δεν αξίζει την αγάπη και την προσοχή τους.

5. Δεν υπάρχει γυναίκα που να θεωρεί τον ρομαντισμό ξεπερασμένο. Κι αν υπάρχει, στο τέλος αλλάζει γνώμη.

6. Κάθε φορά που πηγαίνουν στα μπαρ, τουλάχιστον ένας τύπος θα την πέσει σε κάποια από την παρέα. Στη δική μου παρέα τί κάνουμε λάθος;

7. Η πιο άσχημη της παρέας είναι είτε παντρεμένη είτε θα βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός πραγματικά καλού παιδιού!

8. Στην περίπτωση της Όμορφης της παρέας, αυτή τα έχει με κάποιον γελοίο τύπο ή με κανέναν  που δουλεύει πολύ και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα προσωπικά της!

9. Όλες οι γυναίκες που έχουν αδερφές διαιρούνται σε δύο κατηγορίες: εκείνες που έχουν μια πανέμορφη μικρότερη αδερφή κι εκείνες που έχουν μια παντρεμένη μεγαλύτερη αδερφή, στην οποία τρέχουν για συμβουλή σε κάθε περίσταση.

10. Το μίσος είναι αφροδισιακό. Όποιον αντιπαθούν τελικά τον ερωτεύονται και φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Οπότε να ξέρεις, αν σε κοιτάει με μισό μάτι, σε λίγο καιρό θα λιώνει για πάρτη σου! άντε καλά το μάθαμε κι αυτό..

 

Πηγή: http://news247.gr/health/...

 

Δείτε ακόμα...

10 από τα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου

10 από τα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου! Αν μέχρι τώρα...

Περισσότερα...

1 βραδιά σεξ μπόνους μιας εταιρείας στους υπαλλήλους της!

1 βραδιά σεξ μπόνους μιας εταιρείας στους υπαλλήλους της! Την ώρα...

Περισσότερα...

38 εκατ. δολάρια θησαυρός στο βυθό!

38 εκατ. δολάρια θησαυρός στο βυθό! Τριάντα οκτώ εκατομμύρια...

Περισσότερα...

90χρονος παππούς "Γκαζάκιας"

90χρονος παππούς κατέχει πλέον τον τίτλο του "πιο ηλικιωμένου...

Περισσότερα...

6 τρόποι για να μάθεις τον άλλο από τον τρόπο που πίνει!

6 τρόποι για να μάθεις τον άλλο από το πώς πίνει! Ο Glenn Wilson,...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση