ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 3 ώρες έμειναν στον αέρα!
3 ώρες έμειναν στον αέρα! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 08:14

3 ώρες έμειναν στον αέρα! Σε περιπέτεια εξελίχθηκε για 20 επισκέπτες η βόλτα στο λούνα πάρκ όταν ένα από τα παιχνίδια χάλασε ενώ οι επιβάτες βρίσκονταν στον αέρα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μείνουν σε ύψος 90 μέτρων για περίπου τρεις ώρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από την πολύωρη αναμονή, οι επιβάτες επέστρεψαν και πάλι στο έδαφος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του λούνα πάρκ, είναι μια κατασκευή από διθέσια βαγόνια τα οποία κρέμονται από μεταλλικά σχοινιά και επιτρέπουν στους επιβάτες να βλέπουν από ύψος 90 μέτρων τη γύρω περιοχή, αφού τα βαγόνια αυτά κάνουν μια περιστροφή το λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε χαλάσει ξανά πριν από δύο εβδομάδες και τότε το προσωπικό του λούνα πάρκ είχε καταφέρει να κατεβάσει τους επιβάτες που είχαν μείνει στον αέρα, σε λιγότερο από δύο ώρες.

Πηγή: http://www.newsit.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

114 ετών έφυγε η γηραιότερη Αμερικανίδα

114 ετών και 246 ημερών έφυγε από τη ζωή, η γηραιότερη γυναίκα των...

Περισσότερα...

1η εμφάνιση των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον

1? ???????? ??? ??????? ??? ????? ??????? (Michael Jackson) ???? ?? ??????? ? ????? ???????? ?? ?? ??????????? ??? ??...

Περισσότερα...

5.000.000$ στην αδελφή της δούκισσας για ροζ DVD !

??????? ?? ??????????????? ?? ?????? ????? ??????? ? ?????? ??? ????????? (?????) Catherine, Pippa Middleton, ??? ???...

Περισσότερα...

14.000€ πρόστιμο γιατί έκανε βουτιές σε πισίνα

14.000 ευρώ πρόστιμο κλήθηκε να πληρώσει Γερμανός συνταξιούχος...

Περισσότερα...

2000 στήθη για τον Πούτιν

2000 στήθη για τον Πούτιν! Ο Sam Nickel, οπαδός του Πούτιν,...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση