ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Relax Παράξενα 9 ίντσες ύψος το μικρότερο σκυλί στον κόσμο
9 ίντσες ύψος το μικρότερο σκυλί στον κόσμο Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 11:51

9 ίντσες ύψος το μικρότερο σκυλί στον κόσμο!Η κυρία Paulette Keller από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει αδυναμία στα μικρά σκυλιά. Όταν απέκτησε την Heaven Sent Brandy, ένα γλυκό καστανό τσιουάουα, δεν φανταζόταν ότι πολύ σύντομα θα γινόταν διάσημη.

Ο λόγος; Το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο, αφού το μήκος του δεν ξεπερνά τις 9 ίντσες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, η Heaven Sent Brandy είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα... κουτάκι Coca Cola!

Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται το γεγονός ότι οι ανάγκες του σε τροφή καθημερινά περιορίζονται σε μια πολύ μικρή μερίδα, ενώ μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, ακόμη και μέσα σε μια... τσέπη! Μεγάλη προσοχή, όμως, χρειάζεται να επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι, αφού πολύ εύκολα μπορούν να την τραυματίσουν ή ακόμη και να τη χάσουν!

«Η Heaven Sent Brandy είναι αρκετά ζωηρή, υπερκινητική και έχει έντονο ταμπεραμέντο. Τόσο πολύ, μάλιστα, που πολλές φορές σε κάνει να νομίζεις πως έχεις δίπλα σου ένα... πίτμπουλ και όχι ένα τόσο δα τσιουάουα», λέει η ιδιοκτήτρια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι δεν είναι μόνο το μέγεθος... που μετράει!

Πηγή: http://perierga.gr/....

 

Δείτε ακόμα...

8 επαγγέλματα του κόσμου που ''τα σπάνε''!

8 επαγγέλματα του κόσμου που ''τα σπάνε''! Όλοι έχουμε βαθιά στη...

Περισσότερα...

10 ασυνήθιστες ανακαλύψεις για Nobel Ig!

10 ??????????? ??????????? ???????? ?? ?????? ??????? Nobel Ig, ???????-???????, ??? ?????? ??? ??????? ??? «?? ??????...

Περισσότερα...

6000 θερμίδές έφαγε σε 26 λεπτά!

6000 θερμίδές έφαγε σε 26 λεπτά! Το Jester Diner, ένα εστιατόριο στο Norfolk...

Περισσότερα...

190 μέτρα η μεγαλύτερη "ρόδα" λούνα πάρκ

190 μέτρα η μεγαλύτερη "ρόδα" λούνα πάρκ! Ονομάζεται «New York Wheel» και...

Περισσότερα...

25.000 απαντήσεις σε ένα σκονάκι 10,5 μέτρων!

25.000 ?????????? ?? ??? ??????? 10,5 ??????!?? ???????? ???? ????????? ????? ????????? ?????????, ??? ??? ????? ?????...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση